Proiectoare LED - TOP atribute pe care trebuie sa le stii!

BUCURESTI - 5 noiembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

In sensul larg un astfel de bec reprezinta de fapt o sursa luminoasa de intensitate mica si este folosit in principal pentru indicatoarele luminoase ale device-urilor. In ultimii ani insa aceasta tehnologie a luat forma mai multor dispozitive de iluminat precum: benzi, tuburi sau proiectoare led.

proiectoare led

proiectoare led

 Acronimul “led” provine din sintagma englezeasca “light-emitting diode” si inseamna de fapt dioda semiconductoare cu proprietatea de a emite lumina cu polarizare directa.

 

De ce sa cumperi proiectoare LED?

Ei bine, este foarte usor de argumentat acest punct de vedere. Fata de generatiile anterioare noile proiectoare led sunt cu mult mai avantajoase. Chiar daca sunt mai puternice si mai performante. Daca ar fi sa sumarizam aceste avantaje am spune ca:

Sunt foarte economice in raport cu alte forme de iluminat de aceleasi capacitati;Nu se incing deci scad sansele de producere a unui incendiu;Sunt usor de montat si de alimentat prin intermediul transformatorului inclus;Exista multe modele care variaza din punct de vedere al culorii, intensitatii si marimii.

Ce alte avantaje pot aduce aceste sisteme de iluminat?

Pentru a va bucura de avantajele unor proiectoare LED,  are cele mai ieftine preturi pentru dumneavoastra. Mai jos veti gasi cateva dintre marile avantaje ale iluminatului cu LED, o tehnologie care a luat amploare si in Romania.

    Siguranta sporita – datorita faptului ca proiectoarele cu LED se pot folosi pentru uz exterior, le puteti monta la intrarea in curte sau in gradina;Lumina foarte puternica – emana cu pana la 25% mai multa lumina decat proiectoarele clasice;Design – puteti folosi proiectoarele LED pentru a ilumina anumite obiecte din gradina, pentru a crea un design foarte special;Aprindere imediata – se aprind instantaneu si au o lumina neintrerupta pe toata perioada utilizarii;Nu atrag insecte – un mare avantaj pentru zilele de vara cand vreti sa stati in curte si insectele trag la lumina proiectoarelor normale;Costuri foarte mici – de regula lumea este foarte speriata de proiectoare datorita costurilor foarte mari pe care acestea le implica. Cu noua tehnologie LED folosita in produsele din magazinul online, nu mai trebuie sa va faceti griji de costurile facturilor la energia electrica.

Exista dezavantaje la niste proiectoare LED?

Da, in mod clar exista un numar covarsitor de avantaje relevante atunci cand vine vorba despre proiectoare led, insa exista si un dezavantaj care insa pana la urma se materializeaza intr-o utilitate si anume pretul. Desi costul unui astfel de proiector este net mai amre decat al altui tip de iluminat, acesta compenseaz prin durata de viata mare.