Se apropie reducerile la lenjerii de pat Black Friday!

BUCURESTI - 29 octombrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate

Cu ocazia celor mai mari reduceri din an, poti cumpara lenjerii de pat Black Friday la reduceri de pana la 80%! Descopera si tu gama inedita de modele si de unde poti achiziitona astfel de produse!

lenjerii de pat black friday

Doar in aceasta zi ai lenjerii de pat Black Friday reduse cu pana la 80%!

Magazinul online de lenjerii pentru pat si accesorii – Patone – iti pune la dispozitie un stoc nelimitat de lenjerii de pat Black Friday din care poti sa alegi. Te vei putea bucura de modele de lux la preturi avantajoase si foarte mici. Reducerile se vor aplica la toate produsele de pe site, inclusiv la lenjerii de pat Cocolino, Damasc, Bumbac 100% si Bumbac Satinat.

Si cand vine vorba despre accesoriile de pat, treaba sta la fel. Vei avea reduceri atta la lenjerii de pat Black Friday, cat si la gama de accesorii. Pilote, cuverturi, perne sau huse – si aici vor fi aplicate reduceri mari si foarte mari pentru toti clientii. Noi iti recomandam ca inainte de marea zi sa intri pe site si sa iti alegi exact modelele preferate pentru ca exista riscul sa le pierzi in fata altcuiva. Astfel, daca deja ai cont creat si faci asta, iti vei usura extrem de mult achizitia.

Peste 500 de modele disponibile la reduceri!

Petrecem aproximativ un sfert din vata noastra in pat, iar deja necesitatea somnului este una stiuta de oricine. Astfel, in categoria de lenjerii de pat Black Friday intra o gama variata de produse si lenjerii de care tu si familia ta sa te bucuri.

In plus, pe langa aceste promotii, exista si mega oferte. De exemplu, una dintre cele mai apreciate si populare oferta este cea de 1+1 gratis. Astfel, vei putea sa te bucuri si tu si cineva drag de o noua lenjerie de pat pentru dormitor.

Cu aceste lenjerii Black Friday poti sa faci economii majore si cu banii ramasi te poti bucura cumparandu-ti si alte produse. Vei putea avea parte de un somn calitativ si fara intreruperi constante.

Iar pentru ca sezonul rece deja si-a pus amprenta pe teritoriul Romaniei, niste lenjerii Finet sau Cocolino ar fi ideale pentru serile friguroase. Ce ai zice astfel de niste reduceri la aceste categorii? Patone iti da posibilitatea sa ai parte de lenjerii cu cea mai fina tesatura si texturi calitative. Toate produsele de pe www.patone.ro sunt confectionate la Pucioasa, singura fabrica de textile din Romania, unde pasiunea si calitatea isi pun amprenta.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/suits-advertising/se-apropie-reducerile-la-lenjerii-de-pat-black-friday