Teava rectangulara este acum in topul alegerilor actuale

BUCURESTI - 31 martie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Teava rectangulara este, dupa cum se poate deduce din denumirea pe care o are, un material de constructii rezistent, fiind confectionata din metal puternic.

teava rectangulara

teava rectangulara

Informatii generale

Materialele de constructie de pe piata pot fi de foarte multe ori neadecvate uzului caruia ii sunt destinate, iar atunci cand este vorba despre produse metalice utilizate in structuri, acest lucru nu poate fi permis.

Teava rectangulara vine ca o rezolvare a acestei probleme, fiind un produs foarte capabil indeplinirii scopului pentru care a fost creat. Teava rectangulara este un material metalic lung, realizat din otel.

Structura sa este asemanatoare celor ale tevilor clasice, cunoscute la scara larga. Totusi, acest material difera fata de cele obisnuite printr-un element specific: forma. Acest tip de teava are o forma aparte, dupa cum releva si denumirea sa, fapt ce ii permite asigurarea unei rezistente sporite tuturor constructiilor in care este inclusa.

Cateva caracteristici speciale ale tevii rectangulare

Teava rectangulara este, dupa cum se poate deduce cu usurinta si din denumirea pe care o are, un material de constructii foarte rezistent, fiind confectionata dintr-un metal puternic. Insa aceasta rezistenta nu apare doar ca rezultat a materiei prime din care este aceasta obtinuta, ci si multumita formei sale drepte, cu unghiuri la 90 de grade.

De asemenea, teava rectangulara are o foarte buna reactie la socuri, fiind solutia perfecta pentru acele structuri aflate in locuri supuse unor asemenea riscuri.

Trebuie mentionat avantajul raportului dintre calitate si pret, imbatabil comparativ cu alte alternative de pe piata. Pe langa pretul destul de redus, teava rectangulara are o suprafata foarte dreapta, deoarece taierea acesteia la anumite dimensiuni se face in asa fel incat fisurile sa nu apara.

Unde gasim teava rectangulara?

Teava rectangulara pe care o puteti comanda online de la Mesteru Manole acopera o vasta arie de domenii (uz gospodaresc, civil, industrial etc.). Astfel, utilizand tevi rectangulare , se pot realiza confectii si constructii metalice, cum ar fi: stalpi pentru garduri, rame pentru porti de acces, rafturi, structuri pentru hale, balustrade, cadre, structuri metalice de sustinere, mai concret, un ansamblu de structuri realizat din otel.

De asemenea, tevile rectangulare sunt cunoscute ca fiind utilizate si in domeniul auto in vederea realizarii diverselor piese si echipamente. La Mesteru Manole pe site gasiti o gama variata de dimensiuni care confera o maxima rezistenta structurilor realizate cu ajutorul lor.