Tuburi LED pentru orice nevoie pe care o ai doar la LED Concept

BUCURESTI - 11 iulie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Magazinul online Led Concept iti ofera cele mai ieftine tuburi LED de pe piata pentru ca tu sa ai parte doar de beneficii, mai ales cand vine vorba de factura la curent electric.

tuburi led

tuburi led

Ce sunt aceste sisteme de iluminat?

Cand vorbim despre tuburi LED ne gandim imediat la forma pe care acest sistem de iluminat o are, aceasta fiind asemanatoare cu un tub. Este vorba despre o forma alungita, foarte similara tuburilor cu neon clasice, insa cu atribute specifice sistemelor de iluminat pe baza de LED. Diferenta dintre aceste tuburi Led si cele clasice este faptul ca acestea nu prezinta un filament si nu au substante toxice.

De ce sa iti cumperi si tu tuburi LED?

Tuburile LED de la LED Concept iti asigura un sistem de iluminare complet si foarte eficient la cel mai mic pret din Romania, pentru ca tu sa scapi de vechile neoane mult mai simplu.

Daca iti doresti sa ai un sistem de iluminare economic si cu putere mare, alege un sistem de iluminat cu tuburi LED. Daca inlocuiesti vechiile tuburi florescente cat mai repede, te poti bucura de o multime de avantaje!

Avantajele unor tuburi LED

In primul rand, trebuie sa mentionam eficienta din punct de vedere al costurilor. Desi acest tip de material necesita o investitie initiala mai mare, prezenta in pretul initial de cumparare, sumele se amortizeaza rapid, pentru ca produsele beneficiaza de o durata de viata extrem de crescuta si asigura un consum foarte scazut fata de sistemele clasice de iluminat;

In al doile rand, aceste tuburi LED sunt intr-o relatie foarte buna cu mediul, in special datorita faptului ca nu contin deloc substante toxice periculoase precum mercurul sau plumbul. Astfel, ele nu sunt responsabile pentru poluarea mediului atunci cand nu mai pot fi utilizate, dar nici nu emit raze UV sau infrarosii atunci cand se afla in uz;

De asemenea, instalarea acestor tuburi este foarte usoara, fiecare persoana putandu-si inlocui singur tuburile, fara a necesita ajutorul unei personae specializate. Acestea se instaleaza simplu si nu necesita ajustari speciale.


Un alt avantaj, care este probabil cel mai important motiv pentru alegerea acestui tip de sistem de iluminat este faptul care se reflecta in confortul utilizarii. Acesta este rezistenta in timp mult mai mare a produsului si costurile extrem de mici de intretinere, lucru ce, pe termen lung, reprezinta un castig financiar considerabil pentru cel care l-a achizitionat.

Taguri: tuburi led