Vara asta se poarta tratamentul cu ultrasunete!

BUCURESTI - 18 iulie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Odata cu venirea verii, fiecare dintre noi ne dorim sa avem un corp fara imperfectiuni. Noi iti oferim o solutie eficienta, nedureroasa si care da rezultate neasteptate! Denumita si ultrasonoterapie, tratamentul prin ultrasunete reprezinta o metoda de natura terapeutica.

ultrasunete

ultrasunete

Este o procedura de mare anvergura, mai ales, in randul masurilor ce tin de fizioterpie. Principalul mod prin care aceasta terapie functioneaza consta in utilizarea unor unde, denumite ultrasunete.

Principalul scop al acestui tratament consta in indepartarea celulitei!

Acestea au o frecventa destul de redusa, cuprinsa intre 1 MHz si 3 MHz. Acest lucru inseamna ca emisia lor poate fi clasificata ca fiind de doua tipuri. Vorbim, pe de-o parte, de emisia continua, si pe de alta parte de o emisie pe baza de impulsuri. Cu alte cuvinte, de o emisie intrerupta pentru furnizarea de ultrasunete. Terapia prin ultrasunete se bazeaza pe o serie de elemente cu efecte adiacente pentru a asigura intreg complexul terapeutic.

Astfel, efectul ultrasunetelor se va resimti si observa dupa scurt timp, la nivelul zonelor localizate. Acest tip de tratament este recomandat pentru utilizare persoanelor care isi doresc intinderea si cresterea fermitatii cutanate, alaturi de remodelarea corporala. Stratul adipos in exces este redus, zonele de grasime localizata care nu dispar prin clasicele metode, precum dieta sau exercitiul fizic, sunt atacate, iar celulita este redusa. De asemenea, fiind o procedura non-invaziva, perioada de recuperare post-operatorie nu este necesara.

Stiati ca puteti beneficia de ultrasunete la nivel facial?

Aparatele moderne pot viza tesuturile cutanate profunde, astfel permit terapeutilor sa focalizeze energia acolo unde este cu adevarat necesara. In acest context, ultrasunetele au devenit una dintre terapiile recomandate cu succes in tratamentele de lifting facial.

Terapia cu ultrasunete facuta la nivelul fetei trece prin suprafata cutanata si furnizeaza energia ce va stimula productia de colagen in zonele profunde, cu efecte benefice asupra fermitatii faciale.

Fiind o procedura non-invaziva si nedureroasa, ultrasunetele nu implica incizie, pansamente sau perioada de recuperare. Este o alternativa pentru persoanele care nu doresc sa urmeze un facelift chirurgical sau care, cel putin, doresc sa amane o astfel de procedura pentru cativa ani.

In cazul unei astfel de interventii, pacientii vor oberva beneficiile maxime dupa 3-6 luni, insa primele semne pozitive ale eficacitatii terapiei apar insa mult mai devreme.

Taguri: ultrasunete