Restaurantul La Gil iti aduce acasa cele mai gustoase preparate pe gratar

BUCURESTI - 12 aprilie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Din lipsa de timp, oamenii s-au obisnuit sa isi comande mancarea la domiciliu sau la birou. Pentru ca doresc sa faca si alte activitati placute impreuna cu familia, apropiatii sau colegii, pentru ca nu le place sa isi iroseasca timpul in miros de mancare sau in caldura infernala din bucatarie sau din fata gratarului, clientii restaurantului La Gil stiu ca singura solutie pentru a manca mici deliciosi si suculenti este sa ii comande online, de pe site-ul restaurantului.

O comanda mici in Bucuresti este solutia care scoate gospodinele din incurcatura, ofera familiilor o masa calda si satioasa si le da angajatilor aflati la birou cea mai buna alternativa pentru un pranz memorabil.

Mici si alte preparate la gratar ce pot fi comandate online

Discutiile in jurul preparatelor la gratar sunt destul de controversate. Unele studii au demonstrat faptul ca fumul care intra in preparate poate fi nociv pentru consumatori, daca acestia opteaza pentru o dieta bazata pe carne la gratar si includ aceste preparate in alimentatia zilnica sau saptamanala. Adevarul este undeva la mijloc. Preparatele la gratar nu sunt atat de periculoase precum se spune, sunt mai degraba satioase, mai usor de digerat si, cu siguranta, mai gustoase decat cele prajite, fierte sau coapte.

Pentru un pranz la birou cu colegii, pentru o cina in familie sau o masa alaturi de prieteni, clientii pot face o comanda mici online. Daca una sau mai multe persoane nu prefera micii sau daca acest fel de mancare le face rau, cu siguranta pot opta pentru alte preparate la gratar, care le plac si care le fac bine.

Care ar fi cele mai bune optiuni de meniuri din oferta restaurantului La Gil? In primul rand, micii cu cartofii prajiti si cu mustar si paine – preparatul devenit deja traditie de 1 Mai sau pentru iesirile la iarba verde. De asemenea, oamenilor le place sa manance si sa comande pulpe de pui la gratar cu piure de cartofi sau piept de pui la gratar cu cartofi natur. Acestea sunt preparate usoare, light, care nu ingrasa, insa sunt suficient de satioase pentru un adult.

O alta varianta de meniu din oferta restaurantului La Gil include ceafa de porc la gratar cu orez sarbesc si muschiul file de porc sau de vita cu garnitura de ciuperci la gratar. Frigaruile merg de minune cu legume la cuptor, in timp ce carnatii de Plescoi pot fi consumati cu cartofi prajiti sau cu piure. Oricare dintre aceste combinatii este posibila, precum si multe alte combinatii care ii fac pe clienti sa se simta bine si sa fie bucurosi ca au ales aceasta varianta.

Comanda la domiciliu vine in timp foarte scurt, preparatele sunt fierbinti, proaspete, suculente, rumenite numai atat cat trebuie, iar garniturile sunt si ele calde si delicioase. Pentru a plasa o comanda la restaurantul La Gil, clientii trebuie sa se asigure ca aceasta comanda este confirmata de un operator al restaurantului si ca adresa se afla in aria de acoperire a serviciilor de livrare.

Pentru livrarea la domiciliu a preparatelor, este nevoie de o comanda minima de 50 de lei pentru clientii care locuiesc sau lucreaza in sectorul 1 al capitalei, sau de o comanda de 150 de lei pentru cei care locuiesc sau lucreaza in restul sectoarelor. Programul zilnic de livrare al preparatelor este 8-16, iar clientii vor fi atat de multumiti cand vor gusta pentru prima data din aceste delicatese, incat in scurt timp vor deveni clienti fideli.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sunnyside-media/restaurantul-la-gil-iti-aduce-acasa-cele-mai-gustoase-preparate-pe-gratar