WORKSHOP - Asistenta moderna - provocari si aptitudini

BUCURESTI - 22 martie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Assistant Manager-ul sau secretara este in general persoana care beneficiaza de cel mai redus program de training intr-o firma. Dincolo de prezentarea sumara a task-urilor zilnice, managerii sunt de cele mai multe ori prea ocupati pentru instruirea la un nivel mai profund a asistentei lor, gandindu-se ca aceasta va intelege singura pe parcurs sau tratand acest lucru intr-o discutie de 10 min.

Workshop-ul organizat de TOP ASSISTANTS detaliaza calitatile si provocarile acestui job prin exercitii de imaginatie, discutii libere, studii de caz, ducand discutia de la executia zilnica a sarcinilor de rutina catre intelegerea importantei rolului pe care o secretara/asistenta il joaca intr-o firma si responsabilitatile care decurg de aici.

Efectele participarii la workshop vor fi imediate: cresterea entuziasmului angajatului (workshop-ul are un puternic caracter motivational), intelegerea managerului si a firmei dintr-o noua perspectiva, imbunatatirea calitatii muncii, cresterea gradului de fidelizare (participarea la acest training ii va da asistentei confirmarea ca munca ei este apreciata de managementul firmei), cresterea eficientei si imbunatatirea relationarii.

Inscrierile pentru workshop se fac in perioada 20-30 martie 2007 printr-un simplu e-mail la office@top-assistants.ro. Pretul pentru un participant este de 100 Ron. Daca este prima data cand firma dumneavoastra participa la un workshop organizat de TOP ASSISTANTS beneficiati de o reducere de 50%.

Workshop-ul va avea loc miercuri, 4 Aprilie 2007 la ora 10.00 am.

Despre SUNSHINE INTERNATIONAL SRL

TOP ASSISSTANTS - PERFORMANCE IN ASSISTANCE

Echipa Top Assistants
office@top-assistants.ro