Farmacia HAPCIU ... Noroc ! ... ca a aparut ...

Tirgu Mures - 3 octombrie 2005

Comunicat tip General in Sanatate

In luna septembrie a avut loc inaugurarea celei mai noi farmacii din municipiul Tarnaveni care respecta cu maxim angajament standardele europene.

Farmacia HAPCIU ...  Noroc ! ... ca a aparut ...

Initiativa si efortul financiar pentru deschiderea acestei farmacii genereaza pentru Tarnaveni o investitie cu efecte pozitive majore pe termen lung pentru intreaga comunitate locala si pentru dezvoltarea regionala durabila in domeniul serviciilor de asistenta in ambulatoriu a populatiei cu produse medicamentoase

Localizata in cartierul Seuca, dupa o luna de functionare pre-opening, Farmacia HAPCIU a depasit deja previziunile. Ceea ce este remarcabil in raport cu volumul incasarilor realizate in aceasta prima luna de functionare este faptul ca acestea acopera integral cheltuielile operationale, aferente perioadei mentionate. O situatie fericita, tinand cont ca o asemenea performanta nu este, de regula, atinsa de o farmacie decat dupa mai multe luni de functionare.

Despre SURYAM CONSULTING GROUP

Speram ca personalitatea distincta a Farmaciei HAPCIU, conceptul ei inedit, apropierea de pacient si de nevoile lui, intregite de atitudine profesionista a personalului si strategia de marketing, sunt argumente convingatoare si de interes pentru toti cetatenii municipiului Tirnaveni.

Marius Dumitrescu
0742086000
marius@suryam.ro