Traducatori de succes

Timisoara - 7 iulie 2010

Comunicat tip General in Social

`Traducator de succes`- oportunitate de colaborare pentru absolventii de limbi moderne si traducatorii cu experienta.

Traducatori de succes

Incepand din luna iulie, agentia de traduceri Swiss Solutions deschide noi oportunitati pentru traducatorii in cautarea unui loc de munca si dezvoltarea unei cariere de succes in acest domeniu.
``Traducator de succes`` este programul prin care oferim oportunitatea atat tinerilor absolventi de facultate de profil cat si persoanelor care au inceput o cariera in acest domeniu si nu au avut oportunitatea sau mediul adecvat (propice) unde sa invete, sa se dezvolte si sa ajunga traducatori de succes, sa se alature echipei si agentiei noastre in plina dezvoltare la nivel national.
Programul ``Traducator de succes`` consta in participarea la un concurs de ocupare a unui post vacant in echipa Swiss Solutions, participarea la sedinte de invatare a celor mai importante programe folosite in realizarea traducerilor pentru a atinge rezultate calitative, participarea la programe de integrare in echipa si prevede un schimb de experienta cu traducatorii de succes din cadrul firmei noastre.
Agentia de traduceri Swiss Solutions si-a inceput activitatea in Timisoara, in august 2004 iar succesul nostru este demonstrat prin cresterea constanta a numarului de clienti la nivel national si international, prin cei 25 de angajati permanenti, prin cei 700 de colaboratori externi si prin dezvoltarea celor patru sedii din tara - in Timisoara, Arad si Bucuresti.
Pentru noi, dezvoltarea agentiei si a serviciilor continua si in aceasta perioada de criza iar personalul ocupa o pozitie foarte importanta in cadrul companiei noastre. Evolutia profesionala a angajatilor nostri reprezinta nu numai un tel, un obiectiv foarte clar dar si o prioritate absoluta.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/swiss-solutions/traducatori-de-succes