Sărbătoare superblogosferică pe litoral. Trofeul Spring SuperBlog 2019 îi revine Mădălinei Sultan

BUCURESTI - 14 mai 2019

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Turism, Internet

Live site

În week-end-ul 3-5 mai a.c., peste 40 de bloggeri din toată țara s-au reunit la Hotel Miorița din Neptun pentru a sărbători finalul celei de-a 18-a ediții a celei mai longevive competiții de blogging din România. Acesta a fost și cel mai complex eveniment SuperBlog de până acum, implicând peste 150 de persoane. Trofeul Spring SuperBlog 2019 îi revine Mădălinei Sultan, aflată la a patra participare în competiție și la a treia clasare pe podium.

Gala Spring SuperBlog 2019

“Cu siguranță, SuperBlog este mai mult decât un concurs între bloggeri; este liantul între blogosferă și sponsori, este șansa de a ne cunoaște mai bine și de a ne împărtăși trăirile. Pentru Christian Tour, a fost din nou o experiență inedită, pe care ne dorim să o repetăm."

Raluca Hatmanu, director de marketing și comunicare Christian Tour

Reuniunea pentru Gală a prilejuit comunității SuperBlog o nouă incursiune în istoria și cultura dobrogeană: sâmbătă, 4 mai, superbloggerii au vizitat Muzeul de Arheologie din Mangalia, ruinele vechii cetăți Callatis și moscheea „Esmahan Sultan", cel mai vechi lăcaș de cult musulman din România. Turul ghidat a fost asigurat de către Direcţia Cultură şi Sport Mangalia.

Seara, laureații competiției au fost premiați la Gala Spring SuperBlog 2019. Apoi, la cina festivă, zeci de dansatori de toate vârstele din ansamblul “Zestrea Callatiană” au susținut un program artistic pe ritmuri dobrogene, urmat de prezentarea de modă Blizzard Fashion. Distracția a continuat cu Party SuperBlog și s-a prelungit până noaptea, târziu. Evenimentul s-a încheiat duminică, 5 mai, cu o vizită la Parc Aventura Paradis Land din Neptun, unde superbloggerii au testat adrenalina - offline, de data aceasta.

Având misiunea de a premia creativitatea în blogosferă, Spring SuperBlog 2019 a atras la start 130 de bloggeri, dintre care 119 au participat efectiv, iar 50 de concurenți au scris la toate cele 18 probe ale competiției, pe diverse teme, inspirate de domeniul de activitate al sponsorilor: oferte și servicii turistice, automobile și accesorii auto, proiectare rezidențială, materiale de construcții, mobilier, pizza, espressoare de cafea, meniuri pentru slăbire, cosmetice, bijuterii, cărți, jocuri, anunțuri de mică publicitate.

Astfel, în cele șapte săptămâni de concurs (1 martie - 18 aprilie 2019), s-au înregistrat 1312 articole, juriul fiecărei probe evaluând materialele pentru a desemna câștigătorii premiilor alocate. S-au acordat peste 200 de premii (în bani și în produse sau servicii), în valoare totală de circa 10.000 de euro. Competiția își propune să stimuleze și să dezvolte parteneriate între bloggeri și brandurile dornice de promovare. Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul www.super-blog.eu.

La finalul competiției, podiumul este ocupat de Cătălina Popa, clasată pe locul al treilea cu blogul www.catalinapopa.com, Irninis Miricioiu, pe locul secund cu blogul irninis.wordpress.com, și Mădălina Sultan, autoarea blogului www.casutaoliviei.ro și câștigătoarea trofeului Spring SuperBlog 2019. “Participarea mea la SuperBlog a fost neașteptată și neînțeleasă pentru cei mai mulți dintre prietenii mei. De ce mi-aș investi timpul liber, și așa destul de limitat, într-o competiție de creativitate, din moment ce backgroundul meu profesional e cu totul altul? Exact dificultatea provocării pe care mi-am asumat-o a fost principala mea motivație. Simțeam că, în munca de zi cu zi, îmi foloseam doar o parte din creier - acea parte responsabilă de structură și de gândire matematică, în timp ce creativitatea și imaginația rămâneau un potențial complet neexplorat. Așa că atunci când am aflat de SuperBlog, m-am aruncat cu capul înainte, special pentru a-mi depăși niște limite și pentru a mă dezvolta și în altă direcție.

N-a fost ușor să câștig trofeul, dar a fost un drum plin de satisfacții. Un drum inițiatic, asemenea celor din basme, de-a lungul căruia am câștigat premii, am cunoscut oameni și m-am redescoperit pe mine, într-o altă ipostază. Câștigarea trofeului este un motiv de mândrie, dar și o responsabilitate. Am primit o confirmare a faptului că stilul meu de a scrie și de a prezenta o informație este apreciat, așa că nu pot decât să merg mai departe. Vreau să scriu în continuare despre subiecte care contează pentru mine și care pot face o diferență. Îmi place să cred că, dacă vreun text de-al meu atinge măcăr un cititor și îl influențează să schimbe ceva în mai bine, efortul meu a avut un sens.

Viitorilor participanți la SuperBlog vreau să le transmit că e important să se implice 100% și să creadă în șansa lor de a câștiga. Nu contează din ce domeniu vii, nu contează ce experiență ai în spate. Fiecare concurent pleacă cu șanse egale și fiecare are șansa de a se autodepăși pe parcurs. Mult succes!”, a declarat câștigătoarea Mădălina Sultan.

Au susținut competiția companiile AIA Proiect, Anunțul Telefonic, Auto Schunn, AutoGedal, Borealy, Christian Tour, Dodo Pizza, Farmec, Hotel Miorița Neptun, magNET.ro, oxygame, Sidonia Drăgușanu - www.sidonia.ro, Smart Diet Experience, SomProduct, Travelminit.ro și Vindem-Ieftin.ro, florăria “Povestea florilor” / Janette Garden Decor.

“Dragii mei prieteni, ați dat startul primului nostru eveniment din această vară. Vă asigur de întreaga mea apreciere, de întregul meu respect și vă mulțumesc că ați avut încredere în serviciile oferite de Hotel Miorița, în personalul nostru. Deviza noastră este ”Mai mult decât profesie, pasiune!”. Așa vom face totul și de acum încolo, vom pune pasiune în tot ce facem. Vă vrem alături și pe viitor și doar cu împreună vom reuși!” - Ana Maria Nedelcu, manager general Hotel Miorița Neptun

“Ediția din această primăvară a competiției SuperBlog a fost exact ca anotimpul în care s-a derulat: vie, animată, surprinzătoare, colorată, plină de entuziasm. Am descoperit cu plăcere texte care m-au făcut să râd în hohote, precum și texte care mi-au adus lacrimi în colțul ochilor. Cu siguranță, SuperBlog este mai mult decât un concurs între bloggeri; este liantul între blogosferă și sponsori, este șansa de a ne cunoaște mai bine și de a ne împărtăși trăirile. Pentru Christian Tour, a fost din nou o experiență inedită, pe care ne dorim să o repetăm.” - Raluca Hatmanu, director de marketing și comunicare Christian Tour

“Am intrat în competiție cu un singur scop - relaționarea cu bloggerii. Am încercat să spargem tiparele și să scoatem participanții din zona lor de confort. A fost interesant. Mulțumim tuturor bloggerilor și organizatorilor pentru această oportunitate.” - Vadim Cușnir, marketing consultant la Dodo Pizza

“Participarea în calitate de sponsor la SuperBlog a fost o adevărată experiență pentru întreaga companie. Ne bucurăm că am întâlnit atât de mulți bloggeri talentați și îi felicităm pe toți cei care au scris articole în cadrul probei Smart Diet Experience. Procesul de jurizare a fost unul extrem de dificil, dar ne-a facut plăcere să citim fiecare articol în parte, datorită calității acestora.” - Dan Chiriac, manager general Smart Diet Experience

“Suntem extrem de bucuroși că am luat parte pentru a doua oară la competiția SuperBlog, care este o adevărată provocare creativă, ce implică atât talentul, cât și pasiunea participanților. Deși tema probei propuse de noi a fost oarecum atipică pentru competiție, participanții au înțeles foarte bine subiectul și au reușit să îl expună într-un mod creativ și distractiv pentru cititori. Felicitări tuturor participanților și organizatorilor SuperBlog pentru o nouă ediție reușită!” - András Tanczos, manager oxygame

“Ca de fiecare dată, una dintre competițiile cele mai dragi nouă, SuperBlog, ne-a surprins cu multe povești și idei zugrăvite în cuvinte alese. Mulțumim tuturor bloggerilor participanți și mai ales organizatorilor pentru momentele deosebite pe care ni le oferă în fiecare ediție. O așteptăm cu nerăbdare pe următoarea!” - Iulian Mihai, project manager AIA Proiect

“Mulțumesc mult, SuperBlog, pentru invitație! A fost o adevărată plăcere să vă cunosc și să petrecem timp împreună. Am încheiat cea de-a treia noastră participare în cadrul competiției și am rămas surprinși atât de multitudinea articolelor, cât și de conținutul lor, care a evoluat foarte mult. Deși ultima noastră probă nu a fost foarte ușoară și v-a pus puțin - zicem noi - în dificultate, am apreciat că nu ați dat înapoi și ați reușit să terminați cu bine. Vă așteptăm cu mare drag și în următoarele competiții, de la care nu vom lipsi. Mult succes și inspirație! Să ne citim cu bine!” - Bianca Ghiță, director vânzări Vindem-Ieftin.ro

Parteneri media: Catchy, Chic-Elite, Cinemap, Comunicatedepresa.ro, Connect, CREADIV, Fashion8, Loopaa, Mujer.ro, PRwave, re7Consulting, Seolium, toateBlogurile.ro, TVR2, Zelist Monitor, Zile și Nopți.

Bloguri partenere: alina-gheorghe.ro, calatoriaperfecta.ro, cristinalincu.ro, danielbotea.ro, extravita.ro, maiperomaneste.wordpress.com, monasimon.ro, nimicurifantezii.blogspot.com, opisicaneagra.ro, pisicapesarma.ro, presainblugi.com, robintel.ro, sexulslab.ro, stoianciprian.blog, manuelcheta.podbean.com, tssecrets.com, visatorprinlume.ro. Organizator: SwissPlan.biz.

Despre SuperBlogLansată în 2008, SuperBlog este cea mai longevivă și antrenantă competiție din blogosfera românească. Proiectul are drept obiectiv să descopere și să susțină noile talente ale blogosferei, precum și să faciliteze colaborările dintre aceasta şi mediul de afaceri. Competiţia numără acum 18 ediţii încheiate (anual în perioada 2008-2012 și bianual începând din 2013, cu o ediție primăvara și una toamna), în care s-au înregistrat, în total, aproape 3000 de participanți și s-au scris circa 35.000 de articole. Detalii, pe www.super-blog.eu.

Despre SwissPlan.biz

Servicii de marketing, comunicare & productie video pentru mediul online
Calitate elvetiana la preturi corecte.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/swissplan-biz/sarbatoare-superblogosferica-pe-litoral-trofeul-spring-superblog-2019-ii-revine-madalinei-sultan