Trimiti fax. Primesti fax. Totul prin e-mail!

BUCURESTI - 30 noiembrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

S-a lansat e-fax! Singurul serviciu din Romania care va permite sa trimiteti si sa primiti fax folosind contul Dvs. de e-mail!

Trimiti fax. Primesti fax. Totul prin e-mail!

Aparand ca o inovatie pe piata romaneasca, e-fax consta in transmisia de faxuri folosind un doar un cont de e-mail. Un fax primit prin e-fax va aparea in casuta de e-mail a clientului ca un e-mail de la adresa numar_expeditor@fax.e-fax.ro avand ca atasament un fisier in format PDF sau TIF. Trimiterea de faxuri prin e-fax nu este cu nimc mai complicata decat trimiterea unui e-mail: in campul Catre: (To:) se va scrie adresa la care faxul va fi primit sub forma numar_destinatar@fax.e-fax.ro atasand e-mailului fisierul de tip PDF sau TIF.

Tot ceea ce implica folosirea serviciului a fost conceput astfel incat sa fie cat mai usor de utilizat:
- activarea contului si alocarea numarului de e-fax se face in maximum 24 ore de la semnarea contractului
- nu sunt necesare cunostinte tehnice in vederea utilizarii serviciului. Este la fel de usor de a transmite/receptiona un fax prin e-fax, precum este de a trimite/primi un e-mail.
- fiecare numar de e-fax, poate fi gestionat direct pe site-ul e-fax.ro fara a mai fi necesare alte formalitati

e-fax pune la dispozitie Panoul de control - o interfata destinata clientului, accesibila de oriunde din lume. De aici, clientul are control asupra faxurilor sale - vizualizarea rapoartelor de trimitere/primire, si a datelor legate de contul sau, adresele de e-mail autorizate sa trimita/primeasca faxuri, agenda telefonica de contacte, setarea numarului principal in cazul in care se solicita mai multe numere de fax.

Gama de produse si servicii se potriveste cu nevoile si cerintele clintilor – puteti alege abonamentul care vi se potriveste cel mai bine in functie de numarul de faxuri/luna. Numerele oferite de e-fax sunt numere locale de Bucuresti, iar clientul are posibilitatea de a-si alege un numar personalizat. e-fax s-a gandit si la cei care doresc sa trimita faxuri internationale: pachete prepaid cu taxare in functie de tara in care se trimite.

Serviciul este bine organizat, usor de folosit si garanteaza confidentialitate. In plus, ofera mobilitate maxima: oriunde si oricand clientul are acces la o solutie simpla si economica de a trimite si primi faxuri. Trimiti fax, primesti fax. Totul prin e-mail.

Despre SYKO Systems

Solutiile firmei SYKO Systems permit companiilor sa realizeze o comunicare mai eficienta cu toti clientii, incluzand mijloace de voce, date si fax. Firma este specializata pe solutii Open Source, ce garanteaza securitatea datelor, precum si flexibilitatea si scalabilitatea retelelor.
Alexandru Thomae
Director General
tel: 021 569 8800
fax: 021 569 8888
alexandru.thomae@syko.ro