Puratos România inaugurează Centrul de Inovație Cluj-Napoca

Cluj-Napoca - 21 martie 2016

Comunicat tip General in Afaceri

În 16 martie 2016, Puratos Romania și-a invitat partenerii locali, producători de produse de panificație, patiserie şi cofetărie, la inaugurarea Centrului de Inovație Cluj-Napoca, o platformă modernă de interacţiune şi comunicare cu clienții din Transilvania.

Puratos România inaugurează Centrul de Inovație Cluj-Napoca

Puratos, prin misiunea sa declarată, își susține partenerii în dezvoltarea afacerii proprii, oferindu-le modalități și soluții inovatoare de a delecta consumatorii.

În acest sens, până în prezent, Puratos a înființat 58 de Centre de Inovaţie în întreaga lume, adevărate incubatoare de idei, în cadrul cărora specialiştii Puratos, inspiraţi de tendinţele pieţei, creează rețete, ingrediente și soluții complete pentru industria de panificaţie, patiserie şi ciocolaterie.

Centrul de Inovație Cluj-Napoca este al doilea din România, după cel din Bucureşti, şi reprezintă o investiţie semnificativă în echipamente, utilaje performante și design modern, având menirea să ofere clienţilor Puratos informație, inspiraţie, soluții şi suportul tehnic al specialiştilor pentru crearea unei diversități de produse, care să răspundă așteptărilor consumatorilor.

Ca un veritabil partener în inovație, Puratos își susține clienții în dezvoltarea afacerii. În acest sens, Centrul de Inovaţie Cluj-Napoca va organiza ateliere de lucru în cadrul cărora expertiza, soluţiile şi ingredientele Puratos se vor împleti cu nevoile reale ale clienților, creând astfel premisele dezvoltării unor produse inovatoare, noi specialități care să le ofere un avantaj competitiv în piață.

Tot aici, diversitatea şi bogăţia informaţiilor şi a ingredientelor din culturile din întreaga lume, aduse în faţa clienţilor de echipa Puratos, vor deveni sursă de inspiraţie şi experimentare în realizarea de noi produse finite.

Un rol la fel de important al Centrului de Inovaţie Cluj-Napoca este acela de a susţine cofetarii, brutarii şi patiserii din Transilvania în dezvoltarea profesională, prin sesiuni de training şi specializare, contribuind astfel la dezvoltarea forţei de muncă locale, la perfecţionarea acesteia în beneficiul întregii comunităţi.

Cu sediul central în Belgia, la Bruxelles, Puratos este un grup internaţional care produce ingrediente pentru industria de panificaţie, patiserie şi ciocolaterie. Concernul belgian este prezent în peste 100 ţări, cu 60 de filiale şi 50 fabrici şi peste 7000 de angajaţi. Se adresează, prin produsele sale, atât marilor companii industriale și retailerilor, cât și micilor întreprinzători, artizani. Produsele Puratos sunt vândute în întreaga lume, iar cifra de afaceri a grupului depăşeşte 1,3 miliarde de Euro.

Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să ne contactaţi telefonic la numărul: 0727221295 sau pe e-mail, la adresa: aciocanescu@puratos.com.

Taguri: puratos romania
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sympas-advertising/puratos-romania-inaugureaza-centrul-de-inovatie-cluj-napoca