Promoţia i–TV continuă până la 31 August 2007 i-TV - televiziune digitală IPTV direct pe PC-ul tău

BUCURESTI - 11 iulie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Synco Telecom a prelungit promoţia serviciului de televiziune digitală i-TV până pe 31 August 2007.

Avantajele majore ale utilizării serviciului i-TV sunt reprezentate de calitatea digitală, EPG cu funcţii inovatoare, zeci de posturi în pachetul de bază, posibilitatea plaţii online fără alte taxe de instalare / conectare, activare in câteva ore, nu necesită aparat TV, nu sunt necesare acte de spaţiu, poate fi utilizat atât acasă cat şi la serviciu.

Condiţia minimă de utilizare este o conexiune la Internet de minim 2.5 megabiţi, iar preţul special al abonamentului până la 31 August este de 25 RON.

i-TV a fost lansat în Mai 2007, în cadrul expoziţiei CERF 2007, şi este primul serviciu IPTV din România ce permite accesarea unui pachet de posturi TV prin Internet direct pe PC.

Informaţii suplimentare sunt disponibile pe www.i-tv.ro , inclusiv o secţiune demonstrativă, unde este disponibil gratuit pentru vizionare postul SensoTV.

Despre Synco Telecom

Synco Telecom este o companie specializată în distribuirea de servicii integrate de telecomunicaţii (internet, telefonie şi televiziune – IPTV), activă pe piaţă din anul 2004.
Corina Cozminca
corina.cozminca@synco.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/synco-telecom/promotia-i-tv-continua-pana-la-31-august-2007-i-tv-televiziune-digitala-iptv-direct-pe-pc-ul-tau