SCI FI Channel si Universal Channel pe i-TV

BUCURESTI - 22 decembrie 2008

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

SCI FI Channel si Universal Channel se regasesc, incepand cu aceasta saptamana, in pachetul de baza al serviciului de televiziune digitala i-TV. “Bean – O comedie dezastru”, “Puternicii”, “Patch Adams – un doctor transit”, “Unchiul Buck”, “Misiune pe marte (Premiera)”, “Intalnire cu Joe Black”, “Nostradamus” sunt doar cateva din filmele pregatite special pentru acest final de an!

SCI FI Channel si Universal Channel pe i-TV

i-TV pune la dispozitia utilizatorilor sai doua posturi noi: SCI FI Channel si Universal Channel.

SCI FI si Universal Channel prezinta o serie continua de filme, seriale si evenimente speciale, oferindu-le telespectatorilor cele mai bune productii din lumea genurilor horror, paranormal si fantasy.

In cadrul programului special de Sarbatori, SCI FI si Universal Channel iti prezinta: “Evita”, “Blues Brothers”, “54”, “Bean – O comedie dezastru”, “Puternicii”, “Patch Adams – un doctor transit”, “Unchiul Buck”, “High Fidelity”, “Omul de tinichea”, “Legenda Mosului”, “Un varcolac adolescent”, “Misiune pe Marte”, “Highlander – Runda finala”, “Intalnirea cu Joe Black”, “Scoala sub teroare”, “Lumea apelor”, “Nostradamus”, “Force of Impact” si multe altele.

i-TV inseamna televiziune direct pe PC, calitate digitala, functii EPG (avertizari prin mail sau sms a emisiunilor favorite), mobilitate, posibilitatea platii abonamentului on-line, prin SMS, o varianta a pachetului ce necesita o viteza mai mica de acces, astfel incat sa fie disponibila si de pe laptop cu o conexiune wireless EVDO sau 3G.

Informatii suplimentare sunt disponibile pe www.i-tv.ro, inclusiv o sectiune demonstrativa, unde sunt disponibile 4 posturi gratuite pentru vizionare.

Va dorim Sarbatori Fericite!

Despre Synco Telecom

Synco Telecom este o companie specializata in distribuirea de servicii integrate de telecomunicatii (internet, telefonie si televiziune - IPTV) si operatorul serviciului de stocare de date online www.filebox.ro
Corina Cozminca
corina.cozminca@synco.ro