"SYNERGYA" VINE ONLINE!

BUCURESTI - 25 iunie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Industrie, Monden / Lifestyle, HoReCa, Internet

Proiectul The Synergy Webs USA - 2011 introduce primele familii de site-uri "Synergetice" prin lansarea revistelor online EaterMagazine.ro, BuildersMagazine.ro și NauticaMagazine.ro!

Revistele Online

Pe principiul "Expanding Online", revistele EaterMagazine.ro, BuildersMagazine.ro și NauticaMagazine.ro lucrează împreună cu cititorii. Știm că vizitatorii noștri vor "mai mult" și asta încercăm să oferim. Mereu mai mult, mai bun, mai aproape de cititori noștri. Alături de ei, vom ridica ștacheta mai sus. Și tot alături de ei, vom deveni împreună, viitori leaderi!

Echipa Redacțională

Proiectul The Synergy Webs USA – 2011 aduce un concept nou și un suflu redacțional plin de “bucuria de a trăi și scrie”, prin trei reviste online, vectori de imagine pentru primele familii de site-uri “Synergetice”din domeniile construcții, restaurant și nautice.

Beneficiind de un parteneriat și un know-how american, dar și de aportul “energetic”al unui grup de jurnaliști tineri și ambițioși, revistele Eater Magazine, Builders Magazine și Nautica Magazine au fost proiectate ca adevărate sisteme ”all in one”, sau, în termeni tehnici – “sisteme informatice integrate”, pe principiul synergiei create în plan virtual, redefinind motto-ul “Expanding Online”!

Chiar și în condițiile unei oferte bogate în mediile online de profil, respectiv construcții, restaurante și nautice, revistele EaterMagazine.ro, BuildersMagazine.ro și NauticaMagazine.ro au ambiția de a seta valori noi, de a propune și dezvolta acel “altceva”care să te facă să “vrei mai mult”, zi de zi: articole, noutăți, vânzări, produse, licitații, concursuri, comunitate, servicii premium - factori inovatori ce oferă bucuria de a ridica ștacheta mai sus, de a citi material elocvent, calitativ, cu atitudinea de viitori leaderi.

Versiunile în limba engleza ale revistelor online sunt prevăzute pentru lansare în august 2012, făcând primii pași către o prezentare și deschidere de amploare a pieței românești de profil către întreaga lume.

EATER MAGAZINE este destinată utilizatorilor pasionați atât de bucătărie, cât și de restaurante și mâncare sănătoasă, utilizatori ce aparțin poate unor comunități diverse. Revista își propune tocmai reunirea acestor comunități într-una singură: comunitatea “Eater”. Conform motto-ului “Read Eat Daily”, această comunitate își respectă pasiunea pentru mâncare și băuturi, informându-se zilnic.

Totodată, EaterMagazine.ro își dorește o deschidere rapidă și o prezenta permanentă atât în restaurantele, barurile, cluburile și “laboratoarele” masterchef-ilor din România, precum și în cele internaționale, într-o misiune continuă de a pune în contact vizitatorii interesați, cu oferta europeana și mondială în domeniu.

BUILDERS MAGAZINE are menirea să pună la dispoziția utilizatorului informații necesare din domeniul construcțiilor, instalațiilor, proiectelor de arhitectură și amenajări interioare, materialelor și utilajelor de construcție, precum și soluții de construcție morderne, “green”, topuri și concursuri în domeniu.

Ancorată în realitate conform motto-ului “Building Reality”, revista se adresează în egală măsură utilizatorilor profesioniști din domeniul construcțiilor, cât și celor care doresc să afle tehnici de amenajare a propriei locuințe. BuildersMagazine.ro își propune să reunească profesioniști și amatori, constructori și utilizatori, în cadrul unei comunități unice. Revista va fi o prezență permanentă atât în firmele de construcții, instalații și arhitectură, cât și în șantiere sau construcții finalizate, pentru transmiterea opiniilor utilizatorilor sau profesioniștilor către vizitatorii interesați de ofertele locale și internaționale din domeniu, devenind în scurt timp sursa de informații primordială, de încredere, “prietenul de familie în construcții”, un ghid de care vizitatorii au atâta nevoie.

NAUTICA MAGAZINE oferă vizitatorului toate informațiile, produsele și serviciile necesare în acțiunea alegerii, achiziției și utilizării ambarcațiunilor de orice fel și în orice domeniu de interes: navigație, sport, pescuit, chiar și navomodelism.

Revista este destinată utilizatorilor ce se identifică prin pasiune în domeniul naval și recunoașterea ei prin apartenența la o comunitate de pasiuni și pasionați. NauticaMagazine.ro unește amatori de sailing, posesori de ambarcațiuni, alături de pasionații de sport, pescuit și navomodelism. Revista este deschisă comunitatii, rostul acesteia fiind tocmai acela de a deveni “Partenerul în navigație” al pasionaților și amatorilor, sub motto-ul “My Sailing Companion”. Revista vrea să fie prezentă permanent atât pe șantierele navale și show-room-urile românești, cât și pe cele europene, americane sau australiene, cu misiunea de a pune în contact vizitatorii interesați cu producători români, dar și cu oferta mondială de ambarcațiuni, mai puțin cunoscută în prezent în țară.

Vizitatorii “Weburilor Synergetice” sunt așteptați pe www.eatermagazine.ro, pe www.buildersmagazine.ro si www.nauticamagazine.ro, la rubricile de Anunțuri, Licitații, Magazin, Blog și mai ales în Comunitățile și la Concursurile revistelor.

Vă așteptăm! We are "Expanding Online!"

Despre Synergia

Beneficiind de un parteneriat și un know-how american, dar și de aportul "energetic" al unui grup de jurnaliști tineri și ambițioși, revistele Eater Magazine, Builders Magazine și Nautica Magazine au fost proiectate ca adevărate sisteme "all in one", sau, în termeni tehnici - "sisteme informatice integrate", pe principiul synergiei create în plan virtual, redefinind motto-ul "Expanding Online".

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/synergia/synergya-vine-online