Sysgenic Group incepe un proiect – pilot pentru sectorul medical, cu Intermed Lab Cluj Napoca

Targu Mures - 6 octombrie 2010

Comunicat tip General in IT&C

'Acest pilot reprezintă o adevărată provocare atât pentru analiştii de afaceri, cat şi pentru dezvoltatorii de la Sysgenic, deoarece proiectul este alcătuit din două noi module, specifice sectorului medical: “laborator - modul de analiza 'şi “spital - modul de pacienţi '.

Cu ajutorul personalului de la Intermed, analiştii de la Sysgenic au scris toate cerinţele pentru cele două module noi şi le-au integrat cu modulele existente de iBS, astfel incat clinica medicală sa poata rula întreaga sa activitate bazată pe o singură soluţie: Medicals IBS.

iBS Medicals este noul produs Sysgenic şi constă din următoarele module: laborator, spital, stocuri şi vânzări farmaceutice, contabilitate, resurse umane si salarizare, contracte de management, sisteme de raportare on-line.

Proiectul a fost un succes si acum clinica şi pacienţii săi beneficiaza de sistemul de raportare on-line web-based.

Intermed este o clinică medicală privată din Cluj-Napoca care a intrat pe piaţă la începutul anului 2010, beneficiind de o investitie considerabila in echipamente de ultimă generaţie şi aparatura de laborator.

*iBS Medicals este un produs Sysgenic Group.

Despre Sysgenic Group

Sysgenic Group este o retea de companii din domeniul IT & C care in ultimii 12 ani a investit în formarea unei echipe de profesionisti - economişti, jurişti, analişti de piaţă, specialisti IT, care să permită dezvoltarea şi poziţionarea pe piaţă a unui ERP (Enterprise Resource Planning), o suita de aplicatii de trading, integrata pentru bursa romana, iar ca si noutate o aplicatie medicala pentru clinici.
Sysgenic Group este “Microsoft Gold Certified Partner” din 2005, in acelasi an obţinand si Certificatul pentru Managementul Calităţii ISO 9001:2000 pentru toate firmele din grup. Din 2007 este certificata CMMi Level3, fiind printre primele trei firme din tara ce au obtinut aceasta certificare si primii din afara Bucurestiului!
Sysgenic Group, Targu Mures, 2010
E-mail: office@sysgenic.com
Tel.: +40-265-218397
Web: www.sysgenic.com

office@sysgenic.com