Ghelir.ro - Un singur produs. O singura zi. Un pret extraordinar!

BUCURESTI - 17 mai 2007

Comunicat tip General in IT&C

Azi se lanseaza Ghelir.ro, un magazin online ce aplica un concept de marketing unic in Romania: va vinde doar un singur produs in fiecare zi, la un pret imbatabil.

Ghelir.ro - Un singur produs. O singura zi. Un pret extraordinar!

Esti pregatit sa faci cea mai buna afacere? Ai cel mult 24 de ore la dispozitie pentru a profita de o ocazie fabuloasa. Stocul este secret, iar oferta este unica. Produsele oferite vor cuprinde totul de la laptopuri si playere mp3 la carti si bijuterii. Daca produsul se epuizeaza vom pastra descrierea sa restul zilei, pentru a spori regretul in randul celor care nu au cumparat. Noul produs va aparea la 00:00, in ziua urmatoare. De ce 00:00? Este numarul magic al electronicelor.

Primesti gratuit alerte cu ghelirul zilei prin email, RSS sau SMS. Pretul va fi mereu uimitor de mic, insotit de un serviciu prompt si de o garantie excelenta. Produsele cu valori mari vor fi disponibile si in rate.

Mai bine destept si bogat! Inscrie-te ca Partener pe Ghelir.ro si vei primi 1% din orice vanzare venita prin intermediul siteului sau blogului tau. Iti punem la dispozitie bannere pentru site sau un plugin pentru blog. Totul mai rapid decat poti pronunta Blogvertising.

“Vom redefini imaginea magazinului online romanesc. Vindem verde in fata: descrieri oneste, garantie excelenta, preturi extraordinare! Aplicam un concept nou de marketing si ne asteptam rapid la o multime de fani entuziasmati de Ghelirul zilei. De exemplu astazi oferim un asurzitor sistem de sunet 2.1, subwoofer si sateliti de lemn, 28W RMS cu ... 99 RON! Nu confunda inteligenta cu norocul, intra acum si afla totul de pe www.ghelir.ro!“ a declarat zambind Dragos Manac, Lead Operations al System & Network Solutions, compania ce sustine magazinul Ghelir.ro.

Despre System & Network Solutions SRL

Ghelir.ro este un serviciu al System & Network Solutions - http://www.sns.ro
Contact: Clara Toma / 021.569.46.56 / office la ghelir.ro
office-la-ghelir.ro