Astazi incepe Targul de Sfantul Dumitru la Muzeul Taranului Roman

BUCURESTI - 26 octombrie 2012

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Social

Bucurestenii sunt asteptati incepand de astazi, 26 octombrie, orele 10,00 pana duminica, 28 octombrie, orele 18, 00 la sarbatoarea Sfantului Dumitru de la Muzeul Taranului Roman. Vor regasi un nou prilej de reintalnire cu traditia dar si cu mestesugurile tinerilor artisti, vor putea degusta produse traditionale si bucate pregatite la fata locului si vor putea asculta povestile negustorilor de antichitati si a zeci de targoveti.

icoana Sfantul Dumitru

icoana Sfantul Dumitru

Veți putea degusta la Piața Țărănească de Sf. Dumitru  produse naturale și produse tradiționale:

afumături din Galați, Argeș și Sibiu, brânzeturi de oaie, vacă sau capră din Argeș, Galați, Tecuci și Sibiu, dulcețuri, siropuri și zacuști muntenești și moldovenești, miere și produse apicole, pâine în 3 culori de la Târgul domnesc, cofeturi și dulciuri: turtă dulce din Pitești, ciocolată de casă și Halviță de la Lipova, Cozonacul Bujor, prăjituri de casă tradiționale din Maramureș și Buzău, dar și mâncare gătită la fața locului de gospodine pricepute.

Meșter(Esc)! pentru domniile voastre meșteri populari și artiști hand made din toate zonele țării,

care vă vor încanta în aceste zile de sărbătoare cu diverse obiecte: ceramică, ii, icoane, obiecte din piele, mic mobilier pictat, bijuterii hand made, obiecte realizate din lână și croșetate, obiecte din os și sare, toate vă invită într-o lume aparte, a lucrușoarelor făcute cu îndemanare și mai ales mult drag!

Pe aleea Samurcaș, la intrarea din Parcul Kiseleff veți putea face o călatorie în  timp, printre negustorii de antichități care vă prezintă obicte vechi și poveștile lor.

Pofticioși sau iubitori de frumos, colecționari și amatori de artă și bună dispoziție, vă așteptăm pe toți, din 26 până în28 octombrie, de dimineața până seara, la Muzeul Țăranului Român !

Despre Tactic Events & Marketing

“Piata taraneasca” este cel mai nou concept de “piata” cu vanzare, destinat produselor traditionale romanesti, alimente proaspete (carne,branzeturi, legume, fructe, bauturi, compoturi, dulceturi, miere, turta dulce), naturale, ecologice, pregatite in vatra satului dupa retete specifice zonelor istorice/geografice.