Piata Taraneasca, Mester(Esti)! si targ de antichitati la MTR

Locul desfasurarii: Muzeul Taranului Roman

Organizator: MNTR &Tactic Events

Va asteptam cu mic cu mare la targ de toamna in locatie cu dichis, in curtea interioara a Muzeului Taranului Roman.

De vineri pana duminica, de dimineta pana seara tarziu, gasiti de toate si pentru toate gusturile: mustarie si gratare, bunataturi la ceaun, branzeturi si delicatese din carne din Bucovina, Galati, Arges si Ormenis, jud Brasov, cozonaci si placinte, dulceturi si zacusti, miere, ceaiuri si plante aromate de gradina, ca la o " piata taraneasca " autentica.

Pentru cunoscatori si colectionari sunt antichitati taranesti si mobilier in curtea interioara iar pe aleea Samurcas, din parcul Kiseleff din nou negustori si anticari.

Mester (Esc)! pentru domniile voastre tineri artisti Hand Made cu demonstratii la fata locului si mesteri populari: bijuterii, lemn, icoane, impletituri, ii, ceramica, vestimentatie, casete pictate si decoratiuni interioare, ceramica si sticlariesi multe altele.

Va asteptam cu mult drag, din 28 pana in 30 septembrie, la MTR !

Intrarea este libera!Detalii: Corina Berariutel: 0744 860 082

Despre TACTIC EVENTS & MARKETING

“Piata taraneasca” este un concept deja consacrat de “piata” cu vanzare, destinat produselor traditionale romanesti, alimente proaspete (carne,branzeturi, legume, fructe, bauturi, compoturi, dulceturi, miere, turta dulce), naturale, ecologice, pregatite in vatra satului dupa retete specifice zonelor istorice/geografice.

Confirmare pana la data: 25 septembrie 2012

Participare: Intrare libera