Sigle

PROIECTUL REGIONAL DE DEZVOLTARE A INFRASTRUCTURII DE APĂ ȘI APĂ UZATĂ DIN JUDEȚUL ILFOV, ÎN PERIOADA 2014 – 2020

BUCURESTI - 11 decembrie 2023

Comunicat tip Administrativ / Management in Constructii

Apa Ilfov S.A.

11.12.2023

COMUNICAT DE PRESĂ

Receptie partiala retea distributie apa potabila in cartierul Vârteju , la contractul R01 Reabilitare si extindere alimentare cu apa, retele de canalizare, statii de pompare apa uzata in Magurele"

Apă Ilfov S.A., Operatorul Regional care gestionează serviciile de alimentare cu apă potabilă şi canalizare în judeţul Ilfov anunţă recepţia parţială la terminarea lucrărilor de extindere a reţelei de distribuţie apă potabilă din cartierul Vârteju în data de 12.12.2023. Lucrările din acest cartier sunt parte componentă a contractului
R01 „Reabilitare și extindere rețele alimentare cu apă, rețele de canalizare, stații de pompare apă uzată în Măgurele”, din cadrul proiectului “PROIECTUL REGIONAL DE DEZVOLTARE A INFRASTRUCTURII DE APĂ ȘI APĂ UZATĂ DIN JUDEȚUL ILFOV, ÎN PERIOADA 2014 – 2020”.

Investiţiile au avut ca rezultat branşarea la serviciile de furnizare a apei potabile pentru 707 gospodării din cartierul Vârteju şi au constat în realizarea a 12.8 km conductă, 85 hidranţi şi 36 cămine de vane. Lucrările de extindere a reţelei de distribuţie a apei potabile s-au realizat pe străzile: Bucureşti, Bulgarului, Chirca, Ciorogârla, Deal, Drum Nou, Eforie, Fulgerului, Jupiter, Neptun, Olimp, Sârbilor, Unirii, Uranus, Venus.

Antreprenorul acestor lucrări este Asocierea Avva Construct Trd S.R.L. (lider) – S.C. Construct Co Group S.R.L.

Obiectivul principal al măsurii de investiţii îl reprezintă extinderea şi modernizarea infrastructurii publice de alimentare  cu apă şi de canalizare, în scopul creșterii gradului de acces a populației la servicii sigure din punct de vedere calitativ și cantitativ, în condiții de ocrotire a mediului înconjurător și protejare a resurselor de apă.

Proiectul urmărește îndeplinirea obligațiilor de conformare a României la Directivele Europene privind sectorul de apă și apă uzată.

Apă Ilfov: Tel. 0374.205.200

E-mail: contact@acilfov.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tadeco-consulting/proiectul-regional-de-dezvoltare-a-infrastructurii-de-apa-i-apa-uzata-din-jude-ul-ilfov-in-perioada-2014-2020