Intalniri bilaterale de afaceri, organizate cu ocazia Misiunii Comerciale a Taiwanului la Bucuresti

BUCURESTI - 29 aprilie 2009

Comunicat tip General in AfaceriVa invitam sa participati la intalnirile bilaterale de afaceri organizate cu ocazia Misiunii Comerciale a Taiwanului la Bucuresti.

Intalniri bilaterale de afaceri, organizate cu ocazia Misiunii Comerciale a Taiwanului la Bucuresti

Taiwan Trade Center Bucuresti si Taiwan External Trade Development Council (Taitra) organizeaza intalniri bilaterale de afaceri cu ocazia unei delegatii a mediului de afaceri din Taiwan. Intalnirile de afaceri se vor desfasura in data de 25 iunie 2009, la Hotel Intercontinental Bucuresti (Bulevardul Nicolae Balcescu, nr.4), sala Ronda Grand Ballroom, intre orele 9.00- 17.30. Programul zilei cuprinde si un cocktail ce va facilita interactiunile dintre reprezentantii firmelor participante la eveniment.

Delegatia din Taiwan cuprinde 46 de companii avand drept obiectiv principal dezvoltarea unor relatii de afaceri cu potentiali parteneri romani si explorarea oportunitatilor de pe piata din Romania. Firmele delegatiei acopera o gama variata de afaceri precum: IT&C, electronice, electrocasnice, piese auto, mobilier, constructii si unelte, industria textila si alimentara, cosmetica, fitness si intretinere corporala.

Intalnirile de Afaceri se vor desfasura, la ora aleasa de firmele romanesti, in ziua de 25 Iunie 2009, la Hotelul Intercontinental Bucuresti, sala Ronda Grand Ballroom.

Mentionam ca nu se percepe taxa de participare.

Biroul Taiwan Trade Center Bucuresti va sta la dispozitie gratuit pentru inregistrare sau detalii suplimentare, precum si pentru alte probleme comerciale legate de Taiwan. Va rugam sa ne contactati la: telefon 021 311 9971/72/73, fax: 021 311 9974, e-mail: romania4@taitra.org.tw.


Cu stima,
Simon Laih

Director

Despre Taiwan Trade Center Bucharest

Taiwan External Trade Development Council (TAITRA) a fost infiintat in anul 1970 pentru promovarea comertului exterior si a competitivitatii Taiwanului pe pietele lumii. De-a lungul celor 37 de ani, TAITRA a jucat un rol important in dezvoltarea economiei Taiwanului. TAITRA este suventionat de guvern si de asociatiile de afaceri si este apreciat, de catre toti, ca o poarta catre Taiwan pentru comunitatea de afaceri internationala.
Telefon 021 311 9971/72/73, fax: 021 311 9974, e-mail: romania4@taitra.org.tw
romania4@taitra.org.tw