tam tam advertising


Descrierea companiei tam tam advertising

Despre MediaDirect Technologies S.R.L.
S.C. Mediadirect Technologies S.R.L. este o companie romaneasca infiintata in anul 2008, care a dezvoltat o platforma de implementare a celor mai noi tehnologii digitale de transmitere a materialelor video live si inregistrate in orice retea publica, privata sau internet. In prezent furnizeaza servicii specifice catre industria de media din Romania, avand ca principali clienti cele mai mari trusturi din domeniu.

Despre DirectOne S.A.
S.C. Direct One S.A. este o companie infiintata in anul 2007, care opereaza prima retea romaneasca de tip CDN (Content Delivery Network). Are puncte de prezenta pe tot teritoriul Romaniei, echipate pentru a deservi in principal transportul de mare capacitate, specific industriei media.
S.C. Direct One S.A. detine pachetul majoritar de actiuni la S.C. Mediadirect Technologies S.R.L.

Despre MediaPro Distribution
MediaPro Distribution face parte din divizia de content a CME (Central European Media Enterprises), infiintata in anul 2006 cu scopul de a asigura in conditii de maxim profesionalism atat distributia de continut a produselor Media Pro Pictures, cat si distributia all rights a achizitiilor contractate de la producatori independenti precum: The Weinstein Company, Lakeshore Intl., Focus Features, Capitol Films s.a.

Comunicate tam tam advertising :

Vezi toate comunicatele companiei tam tam advertising.