Toamna se numara... bobocii de tango argentinian

BUCURESTI - 30 septembrie 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Bucuresti, 1 Octombrie 2010 - Tangotangent anunta lansarea cursului de tango - TANGO WEEKEND – lectii intensive de tango argentinian sambata si duminica.

Toamna se numara... bobocii de tango argentinian

Tango Weekend este un curs intensiv conceput si adresat persoanelor active si care n-au timp sa urmeze cursuri in timpul saptamanii. La curs veti invata notiunile de baza din tango care va vor permite la sfarsitul acestuia sa puteti dansa liber si improvizat la milonga (locurile unde se danseaza tango argentinian).

Daniel Mandita, unul dintre fondatorii Clubului Tangotangent ne-a declarat ”Dupa ce timp de patru ani am abordat in cele mai diverse moduri predarea tangoului in Bucuresti si am format mai multe sute de dansatori, suntem astazi in masura sa propunem celor care vor sa descopere tango-ul argentinian aceasta perspectiva de invatare noua, intensiva, care raspunde asteptarilor unui public, iubitor de tango, cu asteptari tot mai mari”

„Daca pentru voi dansul înseamna muzicalitate, eleganta si atentie va invitam sa invatati sa va exprimati prin dans la cursul TANGO WEEKEND care debuteaza sambata, pe 2 octombrie” ne recomanda Amalia Iscu, instructor la cursul Tango Weekend si fondator al Tangotangent.

Tango Weekend este un curs de tango pentru incepatori care debuteaza sambata, 2 octombrie 2010
Cursul dureaza 3 luni si este structurat astfel:
•Lectie - sambata si duminica de la 10.00 la 11.00
•Practica – sambata si duminica de la 11.00 la 12.00
Locatia cursurilor: Estudio Tango Real, Bd. Pache Protopopescu nr. 30
Pentru alte detalii si inscrieri, vizitati www.milonga.ro

Abonamentul este 150 RON pe luna, de persoana, si include 8 lectii si 8 sesiuni practica de tango pe perioada valabilitatii acestuia. Numarul de locuri este limitat!

Ana Maria, manager intr-o institutie financiara, a descoperit tangoul argentinian acum cateva luni si ne impartaseste din gandurile ei: „Fiecare lectie de tango este o ora in care, vrand-nevrand, sunt prezenta in corp, Aici si Acum. O ora in care invat despre inteligenta corpului, invat sa am incredere in corp, despre comunicare la nivel subtil, despre atentie, conectare si intentie. O ora in care, in sfarsit, las mentalul deoparte. Tango te-nvata sa fii tolerant cu greselile tale si ale celuilalt, si de fapt sa ai incredere ca orice pas „gresit” este doar o invitatie la creativitate. Inveti sa razi de dorinta de a face lucrurile perfect si ai curajul sa nu te mai iei asa de in serios. Descoperi frumusetea si expresivitatea miscarilor si-atunci dansul devine bucurie pura.
De fapt, desi poate parea o preocupare pentru romantici, tango-ul are o multime de aplicatii practice si foarte pamantene: imbunatatirea comunicarii, intuitiei si empatiei, a abilitatilor de anticipare si previzionare; creativitate si idei inovatoare; scaderea nivelului de stres si cresterea capacitatii de a te bucura de viata. Daca esti manager, trainer, lucrezi la departamentul de resurse umane sau in orice alt domeniu care presupune lucrul cu oamenii, indrazneste si vino sa dansezi tango. O sa vezi de ce...”

Despre instructorii Tango Weekend
Cosmin Stamatoiu si Amalia Iscu
Cosmin este un dansator si un profesor talentat si carismatic care a invatat repede si care intr-un an, a ajuns sa danseze in spectacole – performanta greu de egalat care este datorata in principal felului in care a abordat dansul – concentrare, seriozitate, implicare.
Amalia este cea mai experimentata instructoare de tango din Romania si preda tango de 5 ani. Extrem de empatica si atenta a devenit de-al lungul anilor mentor si model pentru o mare parte din dansatoarele si iubitoarele de tango argentinian de la noi.
Metoda lor de predare imbina estetica miscarii, bucuria dansului, seriozitatea studiului si practica necontenita. Pentru cei care prefera sa invete tango intre prieteni, Cosmin si Amalia va ofera un mediu de invatare rapid si concentrat, cu profesori tineri si responsabili, gata sa discute dansul cu elevii si deschisi catre intrebari si experimente.

Despre TangoTangent

Despre Tangotangent
Tangotangent este cea mai activa scoala de tango argentinian din Romania, fondata in decembrie 2005 de Daniel Mandita, Amalia Iscu si Gilbert Iscu. Tangotangent isi propune sa formeze dansatori de tango si sa dea posibilitatea/ocazia acestora sa danseze cat mai mult.
Tangotangent a pus in scena impreuna cu Razvan Mazilu, primul spectacol romanesc de tango argentinian - Un Tango mas - care se joaca in prezent la Teatrul Odeon. Spectacolul „Un Tango Mas” a avut succes atat in turneele intreprinse in tara la Brasov, Alba Iulia, Piatra Neamt sau Timisoara, cat si in cele din strainatate din Madrid, Ierusalim, Bassano del Grapa (Italia) si Budapesta.
Pentru mai multe detalii despre noi, activitatile si proiectele noastre vizitati website-urile www.tangotangent.ro si www.milonga.ro
Gilbert Iscu - 0721284428
Amalia Iscu - 0741131319
news@milonga.ro

news@milonga.ro