Anunț finalizare proiect finanțat prin Măsura 2 „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” pentru societatea TARGUL CARTII SRL

BUCURESTI - 17 iunie 2021

Comunicat tip General in Retail

Măsura 2 “Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” din cadrul schemei de ajutor de stat instituită prin ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19

Sigle

Sigle

Anunț de finalizare a proiectului

SC TÂRGUL CĂRȚII SRL anunță finalizarea proiectului cu RUE M2-1800, înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, implementată de către Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri (MEEMA) și Agenției pentru IMM, Atragere de Investiții și Promovarea Exportului (AIMMAIPE) în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență nr. 130/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19, cu completările și modificările ulterioare. 

Valoare totală a proiectului: 834813.75 lei, din care finanțare nerambursabilă 725925 lei.

Obiectul proiectului l-a reprezentat ajutorul de stat acordat sub formă de grant pentru capital de lucru, în baza formularului electronic de înscriere şi a documentaţiei anexate, cu obligația să asigure implementarea proiectului în conformitate cu legislația măsurii.

Proiectul a avut principalele rezultate:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni de la obținerea finanțării;

-menținerea/suplimentarea numărului locurilor de muncă față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Persoana de contact: Patrichi Victor-Ștefan

SC TÂRGUL CĂRȚII SRL  

Telefon: 021.308.17.76

Email: contact@targulcartii.ro

Website: www.targulcartii.ro

Despre Targul Cartii

Despre TÂRGUL CĂRȚII:

Înființat în 2012, Târgul Cărții, librărie și anticariat online, pune la dispoziția cititorilor cărți din variate domenii de interes, publicate de numeroase edituri prestigioase din România. În prezent, rețeaua noastră cuprinde două depozite și 4 magazine situate în zone centrale și ultracentrale din București.

Obiectivul Târgul Cărții este de a promova arta și știinta prin intermediul multitudinii de carți noi și vechi oferite spre vânzare - pagini de beletristică, tehnică, enciclopedii, dicționare, critică și studii, carte pentru copii și altele.