TARUS MEDIA


Descrierea companiei TARUS MEDIA

BOIRON, liderul mondial în HOMEOPATIE
Fondată în 1932, Compania BOIRON deţine 20 de filiale şi birouri şi 50 de unităţi de producţie în întreaga lume. Ultima achiziţie a reprezentat-o fuziunea prin absorbţie cu Laboratoires DOLISOS, al doilea mare producător francez de homeopatie, încheiata cu succes, la nivel mondial, pe parcusul anului 2006.
În România, filiala BOIRON înfiinţata în anul 2000, a cunoscut o evoluţie anuală de 25-30%, cifra de afaceri în 2007 estimându-se la 3 milioane de euro. Compania BOIRON activeaza pe piata românească în domeniul promovării medicamentelor homeopatice şi a homeopatiei, se pozitioneaza pentru formarea medicală în homeopatie a profesioniştilor din sănătate, colaboreaza cu clinici medicale în domeniul cercetării. Primul medicament homeopatic din lume, Oscillococcinum® este marca BOIRON, fiind utilizat de peste 70 ani. Priorităţile pe termen lung ale grupului BOIRON constau în amplificarea succesului înregistrat de medicamentele sale în lumea întreagă. Dezvoltarea se doreşte a fi realizată pe trei axe principale : cercetarea – care deţine un loc aparte în demersul grupului, intensificarea prezenţei sale în internaţional, inclusiv în România şi dezvoltarea medicală.
www.boiron.com

FARMACEUTICA REMEDIA S.A. – member of TARUS Group
Companie românească listată la bursa de valori RASDAQ, înfiinţată la inceputul anului 2006 în urma fuziunii dintre V.TARUS RoAgencies SRL şi FARMACEUTICA REMEDIA S.A. Compania cu sediul central în Deva, are o reţea naţională de vânzări susţinută de un sistem modern de 9 centre logistice şi de o retea proprie de 40 de farmacii în judetele Hunedoara şi Alba. Noile obiective şi valori corporatiste aliniate la standardele EU, echipa noastră de profesionişti şi politica de resurse umane ne vor ajuta să atingem obiectivele şi să ne consolidam poziţia în topul 10 al companiilor farmaceutice până la sfârşitul anului 2007.
FARMACEUTICA REMEDIA S.A. – member of TARUS Group se implica in mod constant in sustinerea proiectelor stiintifice si culturale din Romania, sprijinind astfel promovarea valorilor romanesti pe plan national si international.
www.remedia.ro

TARUS Media - member of TARUS Group este o agenţie de publicitate care ofera servicii integrate de comunicare, advertising şi este editorul publicaţiei British Medical Journal – ediţia în limba româna. Serviciile de advertising oferite de TARUS Media sunt completate de lucrari de specialitate din domeniul medical. Agenţia face parte din TARUS Group alaturi de FARMACEUTICA REMEDIA S.A., companie de distribuţie şi marketing de produse farmaceutice pe piata romaneasca.
www.tarusmedia.ro

Comunicate TARUS MEDIA :

Vezi toate comunicatele companiei TARUS MEDIA.