Oamenii de afaceri știu: contactele aduc contracte

BUCURESTI - 6 ianuarie 2015

Comunicat tip General in Afaceri, Turism, Retail

Și tu știi: este foarte important să interacționezi constant, să schimbi idei, informații și să îți extinzi mereu rețeaua de cunoștințe și de potențiali clienți.

DeBizz Businessbörse

DeBizz Businessbörse este un eveniment scurt, clar și cuprinzător, dedicat exclusiv interacționării între oamenii de afaceri, reprezentanți ai firmelor cu acționariat român, german, austriac și elvețian, unde vei putea cunoaște și interacționa cu reprezentanți ai celor mai mari investitori străini din românia, cu scopul de a crea noi legături de business.

Evenimentul va avea loc pe data de 13 ianuarie 2015, între ora 08:30 și 10:30, la sediul revistei DeBizz dinBucurești, Bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 22, la etajul 5 al clădirii Green Gate Offices

Numărul de locuri este limitat la 30, primii înscriși își pot asigura locurile!

Pentru a participa la DeBizz Businessbörse, te rugăm să completezi datele tale și ale firmei mai jos și să apeși butonul TRIMITE.

În cel mai scurt timp vei fi contactat pentru confirmare. În cazul în care întâmpini dificultăți la înregistrare, contactează-ne la adresa de -mail cristiana.radu@ teaha .ro

Participarea la acest eveniment presupune plata unei taxe de 60 de RON inclusiv TVA

Inscrie-te aici: http://debizz.ro/boerse/?page_id=31

Despre Teaha Holding INC SRL

DeBizz este singura publicație de business în limba germană din România.

Revista a fost înființată acum 10 ani și a sărbătorit de curând ediția cu numărul 100.

DeBizz se adresează oamenilor de afaceri, diplomaților și politicienilor din Germania, Austria și Elveția care activează pe teritoriul țării noastre.
Peste 3000 de oameni cu putere de decizie citesc lunar revista noastră pentru a se informa despre mediul de afaceri, economie și finanțe, politică, precum și subiecte de interes și noutăți venite de la Guvernul României, Comisia Europeană, Consiliul Europei, Parlamentul European și alte instituții

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/teaha-management-consulting/oamenii-de-afaceri-tiu-contactele-aduc-contracte