Total Pro Beauty aduce în România un sistem revoluţionar anti-rid Silkn FaceFX Reju Antirid

BUCURESTI - 16 februarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Banci / Asigurari, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sanatate, Retail

Bucureşti - 10 februarie 2012 - Total Pro Beauty, unul dintre cei mai mari furnizori de produse de înfrumuseţare pentru saloane, dar şi pentru uz individual, aduce în România Silkn FaceFX Reju Antirid.

Total Pro Beauty Silkn FaceFX Reju Antirid rejuvenare

Total Pro Beauty Silkn FaceFX Reju Antirid rejuvenare

 Simplu ca frumuetea 

Total Pro Beauty

Dezvoltat de către inventatorii dispozitivelor pentru întinerirea clinică a pielii, pe bază de laser şi tehnologie IPL, Silkn FaceFX Reju Antirid este cea mai avansată tehnologie pentru întinerirea pielii, anti-îmbătrânire, stopare a ridurilor şi îmbunătăţire a texturii tenului. Silk'n FaceFX Antirid este un dispozitiv manual ce emite lumină prin intermediul unor diode (LED), utilizate în tratamentul de întinerire a tenului, prevenire a îmbătrânirii, a ridurilor, îmbunătăţind textura pielii. FaceFX Antirid este soluţia pentru un ten strălucitor şi plin de vitalitate. Silkn FaceFX Reju Antirid combină tehnologia LED, ce utilizează o cantitate minimă de energie şi cea non-termică cu o uşoară încălzire în momentul contactului cu pielea.După 8 săptămâni de tratament, s-au obţinut rezultate precum : îmbunătăţirea texturii pielii, în proporţie de 91%, diminuarea vizibilă a ridurilor şi liniilor fine, în procent de 69% , împrospătarea tenului, în proporţie de 47%, reducerea clară a porilor, în procent de 78% .“Tehnologia LED care a aparut în ultimii 10 ani pentru întinerirea pielii presupune emiterea unei cantităţi reduse de energie, prin impuls luminos, fenomen cunoscut sub numele de fotomodulare, bazat pe reglementarea activităţii celulelor prin efectul asupra genelor mitocondriale. Studiile au indicat faptul că, pe lângă efectul vindecător, tehnologia LED poate influenţa activitatea fibroblasturilor, care influenţează aspectul pielii.” a explicat Otto Vintila Director General, TPB. Toate tehnologiile inovatoare ce stau la baza acestui dispozitiv Silkn FaceFx, fac ca acest sistem să aiba rezultate remarcabile : pielea pare mai tânără şi mai sănătoasă, ridurile şi liniile fine se diminuează, porii işi reduc dimensiunile, iar petele de culoare roşie sau maronie dispar.Sistemul Silkn FaceFx este deja pus în vânzare la un preţ promoţional.

Despre Team Player Business SRL

Total Pro Beauty ofera aparatura si consumabile pentru saloanele de infrumusetare si pentru impatimitii de frumusetea personala. Avem produse specializate, profesionale pentru frizerie coafura, manichura, pedichiura, cosmetica, tratamente faciale, tratamente corporale, sterilizatoare, mobilier, aparatura, accesorii si nu in ultimul rand consumabile. Colaboram cu producatori de talie mondiala pentru a oferi produse sau servicii la standarde de calitate internationale.