Vizitati Silkn.ro pentru cele mai noi tehnologii de infrumusetare

BUCURESTI - 2 martie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail, Juridic, Internet, HR, Imobiliare

Lansat recent pentru a veni in intampinarea cerintelor industriei cosmetice din Romania, Silkn.ro ofera produse dintre cele mai performante, aducand rezultate eficiente, simple si exceptionale, la un cost redus, in confortul locuintei dumneavoastra.

Silkn tehnologii de înfrumusețare utilizate în saloanele de beauty  și chiar acasă, a fost lansat de curând.

Silkn tehnologii de înfrumusețare utilizate în saloanele de beauty și chiar acasă, a fost lansat de curând.

 Simplu ca frumusetea 

Total Pro Beauty

Tehnologiile de înfrumusețare prezentate sunt : sistemul Silk'n FaceFX Antirid și epilatorul laser de epilare definitivă Silk’n SensEpil.

Silk'n FaceFX Antirid este tratamentul bazat pe lumină fracțională pentru întinerirea pielii și prevenirea procesului de îmbătrânire și reducere a ridurilor existente.

Silk'N SensEpil este un sistem de epilare definitivă cu lumină pulsată,  bazat pe procesul de fotoepilare selectiv, prin care energia luminoasă este utilizată în indepartarea părului nedorit cu un fascicul optic. 

Sistemele de înfrumusețare sunt astfel create pentru a fi utilizate cu succes  chiar și acasă de către orice femeie, mai ales de către cele cu timp liber limitat.

Silkn .ro se vrea a fi un site de prezentare a noilor tehnologii de înfrumusețare disponibile acum și în România, la prețuri excepționale.  Aici sunt prezentate toate avantajele utilizării sistemelor, modul de utilizare, răspunsuri la eventualele întrebări, cât și disponibilitatea clarificării oricăror alte întrebări .

Mai multe detalii : www.silkn.ro

Persoană de contact :

Otto Vintilă, Director General TPB

Tel: 0785-228 009

Email :  info@tpb.ro

Despre Team Player Business SRL

Total Pro Beauty ofera aparatura si consumabile pentru saloanele de infrumusetare si pentru impatimitii de frumusetea personala. Avem produse specializate, profesionale pentru frizerie coafura, manichura, pedichiura, cosmetica, tratamente faciale, tratamente corporale, sterilizatoare, mobilier, aparatura, accesorii si nu in ultimul rand consumabile. Colaboram cu producatori de talie mondiala pentru a oferi produse sau servicii la standarde de calitate internationale.