"RoboMag", un show de magie hi-tech, are loc în premieră naţională, sâmbătă, 27 mai, la Casa Magicianului

BUCURESTI - 23 mai 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Andrei Teaşcă, fondatorul Teatrului de Magie , prezintă în primăvara aceasta un show inedit în premieră naţională, ROBOMAG One Man Show, un spectacol-eveniment pentru copii şi întreaga familie, în care magia se va împleti cu tehnologia de ultimă oră. Spectacolul va avea premiera pe 27 mai (sâmbătă, ora 11:00), dar va avea loc o reprezentaţie şi pe 28 mai (duminică, ora 11:00), ambele la sediul Teatrului de Magie, denumit Casa Magicianului (Vasile Lascăr 132).

Afisul spectacolului RoboMag

Afisul spectacolului RoboMag

ROBOMAG One Man Show va cuprinde numere de magie pe Ipad, un show de lasere, animaţii multimedia şi 3D, dar şi pantomime şi alte momente surpriză, special create pentru cei mici. 

ROBOMAG este un spectacol educativ pentru copii, despre un magician jumătate robot, jumătate om, care vine din viitor pentru a salva lumea. De fapt, el le va arăta oamenilor că războiul adevărat este în interiorul lor şi îi va învăţa cum să câştige în faţa Egoului” - a declarat Andrei Teaşcă, fondatorul Teatrului de Magie şi organizatorul showului.

Spectacolul va avea loc în data de 27 mai 2017 (de la ora 11:00), cu doar câteva zile înainte de Ziua Copilului şi la un an de la inaugurarea Casei Magicianului (Vasile Lascăr 132), acest loc unic în Europa de Est, dedicat iluzionismului teatral, care găzduieşte spectacole de magie, workshop-uri tematice, petreceri private şi nu numai.

Biletele la show-ul ROBOMAG One Man Show se pot achiziţiona online, pe www.teatruldemagie.ro, www.bilete.ro şi www.blt.ro.

Mai multe detalii despre Casa Magicianului, Teatrul de Magie şi următoarelespectacole pot fi găsite pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/teatruldemagie şi pe site-ul www.teatruldemagie.ro.

Despre Teatrul de Magie

Teatrul de Magie este prima şi singura instituţie culturală din România care promovează iluzionismul ca artă a spectacolului teatral, realizând de la înfiinţare (2009) şi până astăzi, peste 20 de spectacole de magie, premiere naţionale, spectacole ce au avut în jur de 50.000 de spectatori, pe scenele teatrelor din România, festivaluri sau proiecte în aer liber. Propunând o formă de artă şi un act de iubire faţă de spectatorii de toate vârstele, dar în special faţă de copii, artiştii Teatrului de Magie au fermecat inimile românilor cu spectacole unice.

Totodată, Teatrul de Magie s-a implicat în variate evenimente culturale şi sociale, precum şi în diferite proiecte de televiziune care au adus notorietate instituţiei, aducând-o pe primul loc în preferinţele românilor atunci când se gândesc la spectacole de magie.

Un element important asupra căruia Teatrul de Magie insistă în prezent este apropierea de copii prin programe educaţionale. Prin iluzionism, copiii fac cunoştinţă cu personaje de poveste, fiind astfel provocaţi să se dezvolte şi să descopere adevăratele valori ale vieţii, pentru a putea să-şi construiască un viitor mai frumos.

Printre partenerii Teatrului de Magie se numara Itsy Bitsy FM, Agerpres, Bilete.ro, CalendarulCopiilor.ro, GradiniteBucuresti.ro.