Teatrul de Magie îşi reia activitatea cu o Premieră, redeschide porţile Academiei de Magie şi inaugurează un Curs de Teatru şi Improvizaţie

BUCURESTI - 26 septembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura

Andrei Teaşcă, fondatorul Teatrului de Magie, vă invită la premiera naţională a spectacolului pentru copii „Magicianul Trăsnit”, la Casa Magicianului (din strada Vasile Lascăr 132), în datele de 30 septembrie şi 1 octombrie, de la ora 11:00. Biletele se pot achiziţiona prin site-urile teatruldemagie.ro, bilete.ro şi blt.ro.

De asemenea, Teatrul de Magie organizează spectacole de teatru-magie pentru copii, cursuri de magie (prin Academia de Magie) şi cursuri de Teatru şi Improvizaţie, în fiecare weekend, la sediul său – Casa Magicianului.

Afisul spectacolului Magicianul Trasnit

Afisul spectacolului Magicianul Trasnit

 Magicianul Trăsnit – un One Man Show 100% interactiv

Andrei Teaşcă, fodatorul Teatrului de Magie, actor și doctorand UNATC, prezintă one man show-ul „Magicianul Trăsnit”, un spectacol 100% interactiv care se adresează copiilor şi părinţilor.

 

„Magicianul Trăsnit” este un one man show ce prezintă un personaj aparent neîndemânatic, spre amuzamentul publicului. Însă publicul este cel care îl scoate din încurcătură fiindcă, rând pe rând, copiii se transformă în asistenţii lui, ajutându-l să-şi ducă trucurile până la capăt. Astfel, se îmbină magia cu elementele de comic de situaţie.

 

Acest spectacol de magie pentru copii este prezentat în premieră naţională în această toamnă, în zilelele de 30 septembrie şi 1 octombrie, şi reprezintă un concept unic ce îmbină câteva stiluri ale magiei – parlour magic, micromagie, mentalism pentru copii – cu mijloace actoriceşti.

Trucurile prezentate în acest nou spectacol, împreună cu mişcarea scenică şi teatrul nonverbal, sunt puse în scenă pentru a evidenţia interpretarea unui rol: cel al magicianului trăsnit.

 

„Păstrăm, după zece ani de existenţă, tradiţia de a îmbina teatrul cu arta iluzionismului. Ne place să spunem că este vorba de un spectacol de teatru. Prezint un personaj modern care se ridică la nivelul exigenţelor publicului de teatru pentru copii”, a declarat Andrei Teaşcă, adăugând faptul că „Teatrul de Magie realizează în fiecare an două-trei premiere teatrale”.

 

Premiera naţională „Magicianul Trăsnit” va avea loc în weekend-ul 30 septembrie – 1 octombrie, cu câte o reprezentaţie de la ora 11:00.

 

De asemenea, în luna octombrie mai sunt programate două reprezentaţii ale acestui spectacol de teatru-magie, duminică, 8 octombrie, şi sâmbătă, 14 octombrie, tot de la ora 11:00.

Spectacolul se va desfăşura la Casa Magicianului din strada Vasile Lascăr 132. Pentru detalii despre programul Teatrului de Magie şi bilete, accesaţi site-ul nostru, teatruldemagie.ro şi bilete.ro.

 

 Prima şcoală de iluzionism din România, Academia de Magie, îşi reia activitatea în această toamnă. La aceste cursuri tinerii pasionaţi de magie, dornici să descopere din interior o lume atât de fascinantă cum este cea a iluzionismului, vor avea ocazia de a învăţa câteva dintre secretele şi etica unui magician. Atelierul îi va invaţa pe cursanţi cum să reţină atenţia interlocutorului, cum să se adreseze şi să comunice, cum să convingă.

 

Totodata, Teatrul de Magie inaugurează un Curs de Teatru şi Improvizaţie în cadrul Academiei de Magie, sub îndrumarea lui Andrei Teaşcă.

Prin exerciţiile şi jocurile specifice, cursul le va dezvolta participanţilor abilităţile de exprimare (renunţarea la emoţiile privind vorbitul în public, îmbunătăţirea dicţiei). Persoanele înscrise vor învăţa să se exprime cu încredere în faţa unei audienţe, să vorbească expresiv şi cursiv; vor avea şansa să-şi îmbunătăţească vocabularul. Totodată lucrul în echipă îi va învăţa, prin comunicare şi colaborare, să socializeze mai bine cu cei din jurul lor.

Jocurile de improvizaţie şi interpretare, exerciţiile privind exprimarea şi mişcarea scenică le vor îmbunătăţi capacitatea de concentrare şi memorare, empatia şi gestionarea emoţiilor – toate acestea într-un mod plăcut şi creativ.

Printre partenerii Teatrului de Magie se numără Agerpres, Itsy Bitsy, Bilete.ro, CalendarulCopiilor.ro, GradiniteBucuresti.ro.­

 

Pentru informaţii suplimentare:

Teatrul de Magie

Tel: 0761 334 334

E-mail: office@teatruldemagie.ro

Facebook: https://www.facebook.com/teatruldemagie/