Teatrul de Magie prezintă Christmas Magic Show pe 16 şi 17 decembrie la Casa Magicianului

BUCURESTI - 13 decembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura

Andrei Teaşcă, fondatorul Teatrului de Magie, a anunţat organizarea unui spectacol special dedicat Crăciunului, în weekend-ul 16-17 decembrie, la care îi invită pe părinţi alături de copii.

Afisul Spectacolului Christmas Magic Show

Afisul Spectacolului Christmas Magic Show

Ştim cu toţii că de Crăciun trebuie să încercăm să fim mai buni, să dăruim mai mult şi să credem în poveşti. Teatrul de Magie vă propune o zi în care să vă bucuraţi alături de cei dragi de iluzii spectaculoase şi de multa magie. 

Cei mici, dar şi părinţii lor, vor putea asista la o întâlnire fantastică între magia Crăciunului şi magia iluzionismului, într-o dimineaţă plină de surprize la Casa Magicianului .

La cerere, părinţii pot contacta reprezentanţii Teatrului de Magie pentru ca Moşul să le poată oferi celor mici, la finalul spectacolului, cadourile din partea părinţilor.Spectacolul se va desfăşura la Casa Magicianului din strada Vasile Lascăr 132, în zilele de sâmbătă, 16 decembrie, şi duminică, 17 decembrie, de la ora 11:00.

Pentru detalii despre programul Teatrului de Magie şi bilete, accesaţi site-ul nostru, la http://www.teatruldemagie.ro/spectacole/. De asemenea, pentru bilete puteţi accesa şi https://www.blt.ro/christmas-magic-show.html sau https://www.bilete.ro/christmas-magic-show/.

Spectacolul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani.

Printre partenerii Teatrului de Magie se numără Agerpres, Itsy Bitsy, Bilete.ro, CalendarulCopiilor.ro, GradiniteBucuresti.ro.­

Pentru informaţii suplimentare:

Teatrul de MagieTel: 0761 334 334E-mail: office@teatruldemagie.ro Facebook: https://www.facebook.com/teatruldemagie/

Spectacolul se va desfăşura la Casa Magicianului din strada Vasile Lascăr 132. Pentru detalii despre programul Teatrului de Magie şi bilete, accesaţi site-ul nostru, teatruldemagie.ro