Turbozone Computers - primul showroom IT cu preturi mai mici decat preturile on-line

Iasi - 30 iunie 2010

Comunicat tip General in IT&C

Compania Tehnorom SRL Iasi anunta deschiderea primului showroom IT cu produse avand preturi mai mici decat preturile on-line.

Din 1 iulie, se deschide în Iasi noul showroom IT Turbozone Computers cu

PRODUSE CU PRETURI MAI MICI DECAT PRETURILE ON-LINE!

Beneficiati de produse IT pe stoc, consultanta specializata, centru de service si reparatii autorizat.

Daca nu stiti ce tip de memorie va trebuie sau care este cea mai eficienta imprimanta, daca va doriti un laptop performant, un desktop pentru grafica sau o camera foto pentru vacanta care se apropie, nu ezitati sa veniti la showroom-ul Turbozone Computers, unde consultantii de vânzari va vor ajuta sa luati cea mai buna decizie.

Si daca le gasiti între produsele cu pret mai mic decât în online sunteti de doua ori castigator!

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa veniti sa descoperiti în noul showroom IT Turbozone Computers oferte saptamanale cuprinzând produse la preturi promotionale, fara concurenta, chiar si in on-line.

Produsele cu preturi speciale vor putea fi achizitionate doar din showroom.

OFERTE SPECIALE si PRETURI SOC la LANSARE!

Showroom-ul Turbozone Computers este amplasat in sos. Nicolina nr. 66, bl. 958 B, parter, la 200 m dupa rond vechi CUG.

Despre Tehnorom

Compania Tehnorom a fost infiintata in 2003 si activeaza in domeniul fabricarii si comercializarii calculatoarelor si echipamentelor periferice, al fabricarii si comercializarii produselor de tamplarie din lemn stratificat, precum si in domeniul prestarii de servicii de agrement, team-building, vanzare - inchiriere ATV-uri. SC Tehnorom SRL are implementat si mentine un sistem de management al calitatii conform SR: EN ISO 9001:2001, in domeniile tehnologiei informatiei (furnizare de solutii in domeniul informatic, ansamblare computere, cablari structurate, service calculatoare si retele) si domeniul electronic si electroenergetic (comercializare, instalare si service in domeniul electroenergetic). De asemenea, firma este certificata cu sistemul de management de mediu conform SR:EN 14001:2005.
Constanta Pravat
SC Tehnorom SRL
www.turbozone.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tehnorom/turbozone-computers-primul-showroom-it-cu-preturi-mai-mici-decat-preturile-on-line