Android 4.0 disponibil acum pe toate tabletele Evolio

BUCURESTI - 22 mai 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Stiinta / Cercetare, Tehnologie, Internet

Bucuresti, 21 Mai 2012 - Compania Televoice anunta lansarea comerciala a tabletei Evotab2 cu sistem de operare Android 4.0 – Ice Cream Sandwich.
Upgrade-ul la noul sistem de operare, Android 4.0, este disponibil incepand de astazi si pentru Neura Wi-Fi si Neura 3G.

Neura cu ICS

“In Romania, Android este cel mai popular sistem de operare pentru dispozitive mobile inteligente, avand o cota de piata de 63 %, una dintre cele mai ridicate din lume. Versiunea 4.0 continua trendul de consolidare al sistemului Android in fata sistemelor concurente. Toti posesorii de tablete Evolio se pot bucura acum de beneficiile celui mai nou sistem Android, ICS, la care pot face upgrade gratuit, indiferent de modelul de tableta sau de versiunea de sistem de operare.”

Liviu Nistoran, CEO Evolio.

Noul sistem de operare ofera o interfata mai prietenoasa, performante grafice superioare si noi functionalitati precum: monitorizare si management al traficului de date, suport imbunatatit pentru recunoastere vocala, unelte pentru editarea fotografiilor, noi gesturi multitouch etc.

Upgrade-ul la Ice Cream Sandwich este oferit gratuit, atat pentru posesorii de tablete Evotab2, cat si pentru Neura, si poate fi downloadat de la adresa: www.evolio.ro/suport.

Despre Evolio

Lansat in 2007, Evolio este unul din cele mai importante branduri romanesti de produse IT&C. Sub brandul Evolio se comercializeaza: produse GPS, tablete PC, eBook Readere, netbook-uri, produse de comunicatii , etc.

Evolio revolutioneaza modul in care oamenii interactioneaza si acceseaza informatia prin integrarea produselor sale cu aplicatii de Internet ce ofera acces la continut imbogatit, actualizabil online si adaptat pentru consumatorii romani. Mai multe detalii pe www.evolio.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/televoice-grup-srl/android-4-0-disponibil-acum-pe-toate-tabletele-evolio