Service frigidere Ariston, la Termice Sanitare

BUCURESTI - 19 decembrie 2013

Comunicat tip General in Constructii

Echipa profesionistilor frigului Termice Sanitare din Bucuresti presteaza interventii eficiente de reparatii si service pentru o gama vasta de marci, modele si tipuri de frigidere puse in vanzare pe piata romaneasca.

Service frigidere Ariston, la Termice Sanitare

Servicii de service si reparatii frigidere Ariston, Arctic, Beko, LG, Samsung, Zanussi, Electrolux, Whirlpool, Indesit, Bosch, Daewoo, Gorenje si multe alte marci se supun serviciilor prestate in cele mai bune conditii de constatare, alimentare cu agenti frigorifici, reparatii sau schimbari ale compresorului, ale releelor termice si de pornire. Servicii de service si reparatii frigidere Ariston si alte marci vor furniza buna stare a filtrelor de umiditate, a termostatelor, a ventilatoarelor. Iar condensatoarele de racire, electrovalvele, placa electronica si afisajul electronic sunt si ele printre componentelor ingrijite prin serviciile de reparatii frigidere Ariston si service frigidere Ariston si restul marcilor disponibile in Romania, lucrari executate de echipa profesionista Termice Sanitare.

 

Despre Termice Sanitare

Firma instalatori Bucuresti: firma reparatii instalatii sanitare, firma amenajari si firma ce presteaza servicii pentru aparatele de aer conditionat.
0734.853.620
contact@termicesanitare.ro