TEZAUR A DESCHIS o NOUĂ AGENȚIE în BUCUREȘTI, „ AGENȚIA MEGA MALL”

BUCURESTI - 24 decembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, Monden / Lifestyle

TEZAUR Investment Group, cel mai important grup de servicii financiare nonbancare din București, deschide o NOUĂ agenție!
Agenția Mega Mall, a 54-a agenție TEZAUR, s-a inaugurat astăzi 24 decembrie 2019 în București, Bulevardul Pierre de Coubertin, nr. 3-5, Sector 2 în incinta centrului comercial Mega Mall București.

Deschidere agentia TEZAUR - MEGA MALL

Deschidere agentia TEZAUR - MEGA MALL

TEZAUR Investment Group, cel mai important grup de servicii financiare nonbancare din București, deschide o NOUĂ agenție!

Agenția Mega Mall, a 54-a agenție TEZAUR, s-a inaugurat astăzi 24 decembrie 2019 în București, Bulevardul Pierre de Coubertin, nr. 3-5, Sector 2 în incinta centrului comercial Mega Mall București.

Clienții sunt asteptați în nouă agenție din Mega Mall să se bucure de serviciile TEZAUR: împrumut financiar tip amanet, schimb valutar și vânzare de bijuterii din aur și cu diamante la prețuri excelente.

Așa cum ne-a obișnuit, orice deschidere de agenție nouă TEZAUR vine și cu OFERTE SPECIALE!

Astfel, TEZAUR  își întâmpină clienții care trec pragul Agenției Mega Mall cu surprize dulci, MARI REDUCERI la TOATE BIJUTERIILE din superba colecție de bijuterii din aur, 30% REDUCERE la BIJUTERIILE din AUR cu DIAMANTE, dar și cu O% comision pentru primii 2000 de lei în prima lună a contractelor de amanet pentru orice client.

În plus, primii 10 clienții care cumpără bijuterii, intră automat într-un MEGA CONCURS și au șansa să câștige o superbă BIJUTERIE din AUR de 14K.

Compania TEZAUR își propune ca noua agenție Mega Mall să vină în sprijinul locuitorilor zonei cu cele mai bune oferte pe serviciul de amanet, o gamă variată de bijuterii unice din aur la prețuri accesibile și cel mai bun schimb valutar negociabil. De asemenea, în agenție clienți vor găsi personal pregătit oricând să ofere cele mai bune informații cu privire la serviciile TEZAUR.

Agenția Mega Mall, își așteaptă clienții în fiecare zi de luni până duminică de la 10:00 la 22:00.

Extinderea rețelei de Agenții reprezintă o componentă esențială a strategiei de dezvoltare a Grupului TEZAUR.

Inaugurarea Agenției Mega Mall, contribuie alături de celelalte Agenții TEZAUR la consolidarea poziției de lider de piața în acest domeniu.

Mai multe informații despre ofertele speciale pregătite în ziua deschiderii, dar și despre noua colecție de bijuterii din aur puteți găsi aici: www.tezaur.com 

Despre TEZAUR Investment Group

TEZAUR Investment Group face parte din Grupul TEZAUR, cel mai important grup de servicii financiare nonbancare din București. TEZAUR oferă servicii de împrumut, servicii de schimb valutar și vinde bijuterii din aur și bijuterii cu diamante prin intermediul unei rețele de peste 50 de agenții localizate în Bucuresti cu posibilitatea achitării în rate fără dobândă prin intermediul cardului de cumpărături.

TEZAUR a lansat aplicația TEZAUR ONLINE prin care clienții își pot verifica starea contractelor și le pot prelungi sau achita parțial. De asemenea, aplicația oferă acces la ultimele promoții și la magazinul de bijuterii într-o manieră simplă de căutare și filtrare, pot căuta o agenție TEZAUR apropiată sau pot estima cât vor obține pentru o bijuterie din aur.

Contact: 021 222 44 92

www.tezaur.com

www.facebook.com/tezaur.org/

www.instagram.com/tezaur_gold/