Arval lanseaza EVP (Employee Value Proposition): “ARVAL, a place for people in action”

BUCURESTI - 15 februarie 2019

Comunicat tip General in HR

Arval, unul dintre furnizorii de top de servicii de leasing operațional full service multi-brand, are 7,000 de angajați în 29 de țări. Într-o lume în care nevoia de mobilitate este în continuă schimbare, Arval este în permanență dedicat dezvoltării de soluții inovatoare în domeniul său. Prin adaptarea viziunii sale de HR la mediul de business, Arval depășește simultan trei provocări: să fie un brand vizibil, diferit și atractiv. Pe parcursul ultimilor trei ani, Arval a crescut numărul de angajați cu peste 25%.

Alături de comunitatea Arval Human Resources și prin munca rezultată în urma unor focus group-uri din diferite țări, Arval a lucrat la crearea unei platforme pentru angajați, prin care să le ofere acestora resursele de care au nevoie pentru:

A veni proactiv cu idei noi: Încurajăm oamenii dinamici (Stimulating people in action).

Arval crede în adoptarea unei mentalități de startup și în folosirea metodologiei agile pentru a reuși să depășească cu succes provocările apărute în calea mobilității viitorului, prin găsirea unor soluții inovative și sustenabile pentru clienții săi.

A face performanță: Susținem oamenii în a acționa (Empowering people in action).

Prin sarcini complexe și diverse, angajații Arval dobândesc responsabilitate deplină, agilitate și un nivel ridicat de autonomie, într-un mediu synergetic ce încurajează spiritul de echipă și o atitudine deschisă. Transformarea digitală este antrenată de 4 elemente:
        Tehnologie – Tehnologia potrivită pentru angajații potriviți;
        Utilizarea instrumentelor digitale – Instrumentul potrivit pentru scopul adecvat;
        Mobilitate – Permite echipei să acceseze baza de date Arval, sistemele și instrumentele digitale oricând și de oriunde;
        Mindset – Dezvoltarea unei aculturații digitale a angajaților pentru a facilita transformarea digitală, inclusiv la nivel de satisfacție și productivitate în rândurile angajaților.

A crește: Inspirăm oamenii activi (Inspiring people in action).

Dezvoltarea unor competențe noi, organizarea unor training-uri specifice pentru a îmbunătăți anumite aptitudini (Arval Talent Care Programme) și crearea de oportunități pentru promovarea în interiorul companiei, toate acestea sunt componente esențiale în politica Arval. The One Arval Academy are un rol important în furnizarea unor training-uri adecvate pentru angajații Arval și dezvoltarea unei culturi puternice de învățare.

Acești piloni reflectă o promisiune unică pentru angajați: “Arval, a place for people in action.”

“Comunitatea Arval este mândră să fie unul dintre locurile ce oferă angajaților posibilitatea de a evolua cu succes într-un mediu dinamic, atât pe plan local cât și internațional. Ne asumăm să lucrăm cu toții pentru a transforma această companie într-un loc potrivit în care să evoluezi profesional, să generezi idei inovative și să fii un om de acțiune.” Daniela Vodă, HR Manager, Arval România.

Citiți mai mult despre cei trei piloni și descoperiți mai multe oportunități de job în cadrul companiei Arval România la adresa: www.arval.ro/ro/about-arval/cariere

Despre Arval:

Fondată în 1989 și deținută în totalitate de BNP Paribas, compania Arval este specializată în leasing operațional full service pentru vehicule. Arval le oferă clienților săi – corporații mari internaționale și IMM-uri – soluții personalizate ce optimizează mobilitatea pentru angajații acestora și externalizează riscurile asociate cu administrarea unei flote.

Consultanță specializată și servicii de calitate, ambele aflate la baza promisiunii Arval față de clienții săi, sunt livrate în fiecare dintre cele 29 de țări în care activează compania, de către cei peste 6.500 angajați. Numărul total de 1.103.835 vehicule închiriate în regim de leasing operațional reprezintă flota Arval la nivel mondial (decembrie 2017).

Arval este unul dintre membrii fondatori ai Element-Arval Global Alliance, cea mai longevivă alianță strategică în industria administrării flotelor, fiind și lider global cu 3 milioane de vehicule în 50 de țări. În cadrul BNP Paribas, Arval aparține de divizia de Retail Banking.

www.arval.com

Despre BNP Paribas:

BNP Paribas este una dintre băncile de top din Europa, având o rețea internațională. Este prezentă în 73 de țări, cu mai mult de 196.000 de angajați, inclusiv 149.000 în Europa. Grupul bancar deține poziții-cheie în trei domenii principale de activitate: Piețe Locale, Servicii Financiare Internaționale (ale cărei rețele de retail bancar și servicii financiare sunt acoperite de Retail Bancar și Servicii) și Banking Corporate și Instituțional, care deservește două nișe de client: corporații și investitori instituționali.

Grupul este alături de toți clienții (indivizi, consorțiile comunitare, antreprenori, IMM-uri, corporații și clienți instituționali) în realizarea proiectelor prin soluții de finanțare pe termen lung, investiții, economii și asigurări de protecție. În Europa, grupul are patru piețe locale în care activează (Belgia, Franța, Italia și Luxemburg), iar BNP Paribas Resurse Financiare Individuale este lider în împrumuturi de consum.

BNP Paribas își implementează modelul de retail-banking integrat și în țările mediteraneene, în Turcia, în Europa de Est și o rețea mare în partea de vest a Statelor Unite. În activitatea sa din zonele de Banking Instituțional și Corporate sau Servicii Financiare Internaționale, BNP Paribas se bucură de asemenea de poziții de top în Europa, o prezență puternică în cele două Americi și un business puternic și în creștere în Asia-Pacific.

www.bnpparibas.com

Contacte de presă :

Arval

Eugen Șoineanu – eugen.soineanu@arval.com - +40 744 563 562

Taguri: arval romaniaemployee
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/the-house-pr-agency/arval-lanseaza-evp-employee-value-proposition-arval-a-place-for-people-in-action