Software Development Academy. Calea către lumea IT

BUCURESTI - 27 iunie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Tehnologie

Software Development Academy, o companie ce le deschide oamenilor calea către lumea limbajelor de programare, își anunță rezultatele obținute pe piața din România, împreună cu insight-uri importante rezultate în urma unui studiu efectuat în câteva țări.

infographic software development academy

infographic software development academy

Fiind cea mai mare companie de programare din Europa Centrală de Est, compania este mândră să facă publice următoarele cifre: 81% dintre absolvenți își găsesc un job în primele 3 luni de la terminarea cursurilor, 4500 de cursanți le-au trecut pragul din 2014 și până acum, în prezent lucrează cu 1800 de cursanți, cu ajutorul a 600 de traineri ce facilitează procesul de învățare. Mai mult, Software Development Academy activează în 27 de orașe, în 8 țări din Europa, fiind prezentă în vecinătatea oricărei locații strategice pentru dezvoltarea industriei de IT.

Compania a intrat pe piața din România la începutul lui 2018 și a lansat 30 de cursuri până acum, având în plan să aducă și altele noi pe piață. În acest moment, Software Development Academy se află în 5 orașe din România – București, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara & Oradea –, însumând deja 450 de absolvenți.

Fie că un candidat se află într-un moment în care își dorește o schimbare în carieră și își asumă provocarea de a învăța un limbaj de programare de la zero, fie că o companie are nevoie să îmbunătățească performanțele profesioniștilor săi, Software Development Academy oferă o varietate largă de cursuri atât pentru segmentul B2C, cât și B2B.

În România, focusul este pe Java, JavaScript. Pe piața locală s-a conturat o cerere echilibrată în ceea ce privește juniorii și seniorii, ambele segmente de expertiză ocupând aproximativ câte 50% în căutările recrutorilor din domeniul IT. Conform studiului, salariul acoperă costul necesar nivelului de trai autohton, media salarială oferită de companiile din industrie fiind în jur de 25.000 EUR / an. 4% din populație lucrează în IT. Universitățile care generează cei mai mulți absolvenți sunt Babeș Bolyai și Politehnica, iar punctele cele mai importante pe hartă pentru acest sector sunt București, Cluj și Iași.

Despre The House PR Agency

Lista cursurilor livrate de Software Development Academy în România poate if accesată aici: www.sdacademy.ro. Pentru update-uri pe rețele sociale, urmăriți pagina de Facebook.