Calea succesului in social media, training intensiv organizat de Traininguri Specializate Romania

BUCURESTI - 6 noiembrie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate, Internet

18 Noiembrie 2013, Hotelul Rin Central, Bucuresti. 15 profesionisti in dezvoltarea afacerilor vor participa la trainingul practic dedicat promovarii prin intermediul retelelor sociale ''Calea Succesului in Social Media'', sustinu de Adrian Niculescu, Antreprenor, Broker si investitor imobiliar, Social Media Strategist, Trainer, Coach si Venture Capitalist cu focus pe proiecte de Tehnologie si Online si organizat sub brandul www.trainingurispecializate.ro

www.trainingurispecializate.ro

www.trainingurispecializate.ro

Evenimentul se adreseaza tuturor celor care vor sa-si promoveze afacerea in retelele sociale intr-un mod eficient, profitabil, practic. Il dedicam:antreprenorilor, specialistilor in relatii publice, specialistilor de marketing, specialistilor de comunicare  care isi doresc rezultate generate de mediul retelelor sociale.

Cei interesati de participarea la acest eveniment si de dezvoltarea lor profesionala trebuie sa se grabeasca intrucat numarul de locuri este limitat la 5, in momentul de fata avand inca 6 disponibile.

De asemenea, doar pentru cei care se inscriu pana pe data de 07.11.2013, pretul este redus de la 719 lei la 519 lei

Pentru mai multe detalii si inscriero accesati pagina: http://trainingurispecializate.ro/2013/10/training-social-media-calea-succesului/

Sau contactati-ne la:

Email: contact@trainingurispecializate.ro

Telefon: 0726.574.218

Participantii vor putea afla raspunsul la intrebarile:

-          Cum sa creasca vizibilitatea companiei lor in social media

-          Cum aloca inteligent resurse pentru a acoperi cat mai eficient fiecare canal folosit

-          Cum pot atrage vizitatori targetati pe site-ul companiei

-          Cum construiesc relatii in mediul social cu potentialii clienti

-          Cum obtin insight-uri cu privire la consumator

-          Care sunt riscurile pentru brand si reputatia acestuia

-          Cum trebuie sa abordeze publicul tinta in functie de canal, de public, obiective, de produsele/ serviciile promovate

-          Cum sa capteze atentia in social media

-          Ce trebuie sa faca si ce nu trebuie sa faca in social media

Trainingul este interactiv, 100% practic si aplicabil. Toate tehnicile si strategiile prezentate si exersate au fost si sunt testate cu succes pe piata din Romania, pentru companii din diferite domenii de activitate.

De asemenea, trainingul beneficiaza de garantie 100% asupra investitiei facute de catre participanti, asta insemnand ca acestia vor primi banii inapoi, daca nu vor fi multumiti de informatiile primite.

Cine sustine trainingul?

Adrian Niculescu - Antreprenor, Broker si investitor imobiliar, Social Media Strategist, Trainer, Coach si Venture Capitalist cu focus pe proiecte de Tehnologie si Online

Adrian a terminat Facultatea de Relatii Economice Internationale – ASE Bucuresti, are 2 masters – Economie si Online Marketing, un MBA (Cnam Paris) si este implicat intr-un EMBA (Business School Netherlands).

Este implicat in mai multe proiecte din zona dezvoltarii web, distributie IT, evenimente, PR, comunicare, jocuri video sau internet marketing si publica articole in publicatii online si offline din toata lumea in legatura cu ariile sale de expertiza. Alte specializari: Strategic Management, People Management, Organizare Companii, Train The Trainer.

Adrian a creat in aprilie 2010 Cursul Online Branding si Social Media pentru Companii la care au participat cateva sute de cursanti atat in Romania cat si in Uk, Franta, Germania, Grecia, Croatia, etc.

A reusit organizarea evenimentului Thrilionaire Revolution Romania, aducandu-l astfel in Romania pe Nik Halik, unul dintre cei mai importanti milionari de pe glob.

Este initiator, organizator si speaker al evenimentelor  Romania Marketing Summit si Romanian Social Media Summit.

In era digitala modul nostru de gandire s-a schimbat. Deciziile noastre sunt supuse presiunii constante a timpului, si ca urmare hotararile le luam in fiecare zi din ce in ce mai repede.

Utilizat cum trebuie, domeniul social media poate exercita influenta asupra comportamentului consumatorilor, poate oferi o mai buna intelegere si identificare a factorilor de decizie si a potentialilor consumatori si in ultima instanta de a realiza fidelizarea clientilor prin servicii adaptate nevoilor de consum.

Pentru aceasta, specialistii de marketing si cei ce se preocupa de promovarea serviciilor si produselor unei companii  trebuie sa fie tot timpul informati cu privire la cele mai noi cercetari de piata, la trendurile din social media si nu in ultimul rand la directiile abordate de competitie.

Comunicarea in mediul online a devenit parte integranta din viata noastra si pentru specialistii de marketing, o unealta indispensabila in dorinta de fidelizare a clientilor. Nu este suficient sa fim prezenti in social media, este foarte important ca informatia pe care o transmitem sa fie relevanta si utila pentru cititorii nostrii si mai mult decat atat, sa fie cea pe care o cauta.

TraininguriSpecializate.Ro organizeaza si cursuri corporate, personalizate pentru fiecare companie in parte. Daca un antreprenor doreste sa inscrie mai mult de sase participanti din compania sa la un curs, poate alege aceasta optiune si va beneficia de consultanta prin telefon si email timp de trei luni de la terminarea cursului, training personalizate conform nevoilor si domeniului de activitate al companiei, follow up pentru sesiunea de training si evaluare a nevoilor de training. Si acestea vor fi sustinute de specialisti practicieni si traineri certificati cu experienta in fiecare dintre domeniile abordate.

 

 Pentru mai multe detalii si pentru a vedea lista completa a trainingurilor propuse si a trainerilor implicati in acest proiect,  accesati www.trainingurispecializate.ro, sau scrieti-ne la contact@themarkers.ro.

Despre The Markers Consult

The Markers: Agentie ce ofera servicii de marketing direct si marketing online, branding si advertising. Firma de consultanta pentru strategii de dezvoltare.