La cine sa apelezi pentru case de marcat cu jurnal electronic

BUCURESTI - 16 mai 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

Pentru case de marcat de inalta calitate si personalizate fiecarui tip de intreprindere, pentru servicii profesionale, care te scutesc de stresul si timpul pierdut, exista Cria Soft. Alege Cria Soft pentru aparatura si servicii fiscale calitative.

Case de marcat Cria Soft

Case de marcat Cria Soft

Orice intreprinzator stie cum sa isi gestioneze afacerea in felul propriu, insa de cele mai multe ori trebuie sa se supuna unor norme si conditii impuse de lege. In ceea ce priveste Ordonanta nr. 28/1999 privind obligatia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat fiscale, Guvernul a stabilit cerintele tehnice pe care casele de marcat cu jurnal electronic trebuie sa le indeplineasca pentru a fi autorizate.

Casele de marcat cu jurnal electronic vor deveni obligatorii de la 1 iunie 2018 pentru firmele mijlocii si mari, respectiv de la 1 august 2018, pentru firmele mici, realizandu-se inlocuirea treptata a celor de generatie veche cu rola jurnal de hartie.

Cria Soft iti vine in ajutor si iti asigura case de marcat de inalta calitate, care iti vor facilita si imbunatati modul de productie si afacerea. Cria Soft detine o gama larga de produse si servicii: de la case de marcat, imprimante, sertare pentru bani, role tehnice, cititoare de coduri de bare, sisteme POS si soft, cantare, pana la servicii precum fiscalizarea casei de marcat, predarea memoriei fiscale si contracte de service. Toate aceste avantaje vin odata cu contactarea Cria Soft.

Pentru ca stim cata munca implica sa duci la bun sfarsit procedura de fiscalizare pentru casa de marcat, Cria Soft vine in ajutorul tau cu indrumarile si documentatia necesara pentru inregistrarea casei tale de marcat la Directia Generala a Finantelor Publice in a carei raza teritoriala se afla punctul de lucru, dar si cu avizele eliberate de Administratia Financiara.

De asemenea, poti apela la Cria Soft pentru intocmirea dosarului ANAF si obtinerea numarului de ordine contra unor costuri insesizabile. Cria Soft te ajuta sa iti usurezi munca si sa iti eficientizezi timpul pe care altfel l-ai fi pierdut la cozi, prin suport de servicii si informatii necesare fiecarei cerinte ce tine de casa ta de marcat.

Despre The Markers Consult

The Markers: Agentie ce ofera servicii de marketing direct si marketing online, branding si advertising. Firma de consultanta pentru strategii de dezvoltare.