the onlineX RADIO ONLINE productie 100% romaneasca

BUCURESTI - 24 aprilie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Neceseitatea exprimarii libere se manifesta si in Romania. The onlineX este un radio online dedicat celor care fac diferenta intre muzica si zgomot si va aduce atat sunet cat si imagine si text. Punem la dispozitia voastra muzica unica in peisajul romanesc, blog de stiri, forum, premii pentru concursuri si va dam libertatea de a va exprima liber. www.theonlinex.dl.am

the onlineX RADIO ONLINE  productie 100% romaneasca

Cum la inceput a fost cuvantul deci implicit sunetul propunem o intoarcere la origini. Sunetul este ceea ce uneste majoritatea oamenilor iar noi vrem sa unim oameni si sentimente. Muzica exprima, noi simtim si asa putem sa existam zilnic.
La inceputuri 'the onlineX' a fost un proiect ce se adresa unui segment restrans dar cu timpul am evoluat si in momentul de fata ne aflam in situatia de a face fata cerintelor voastre. Voi decideti si propuneti, noi punem in practica. Totul este simplu.
Sprijinim orice tip de proiecte culturale si manifestari indiferent de ceea ce presupun acestea.
In urma cu o luna am inceput sa construim 'the onlineX Nation' ceea ce in traducere libera ar insemna comunitatea din care fac parte cei ce fac diferenta. In momentul de fata avem 239 de participanti iar 'constructia' continua. Oricine doreste sa se inscrie in comunitate trebuie doar sa ne trimita un e-mail prin care sa solicite acest lucru si sa ne motiveze optiunea sa.
Echipa este alcatuita, in ordinea numerelor de pe tricou din Glavan, Pisi, Andreea, Epi, Ratte si Chelu'. Ei sunt cei care zi de zi lucreaza pentru ca voi sa aveti ceea ce va doriti.
Site-ul are o structura mai mult decat simpla pentru a fi usor de utilizat chiar si de cei ce folosesc internetul de foarte putin timp.
Va invitam sa intrati in comunitatea noastra si impreuna sa construim ceea ce ne dorim.
Ca membru al onlineX beneficiati de facilitati cum ar fi accesul rapid la informatii, posibilitatea de a participa la evenimentele organizate de noi precum si gratuitati la anumite activitati culturale, concerte si orice altceva presupune cultura alternativa.

Despre the onlineX

the onlineX - RADIO ONLINE facut de voi pentru voi. Noi doar unim oameni si sentimente.
www.theonlinex.dl.am
theonlinex@yahoo.com
theonlinex@yahoo.com