Nicola Porter Novelli si Events&Production lanseaza luxul L’Oreal in Romania

BUCURESTI - 26 iunie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

L’Oreal Romania Luxury Products Division a ales agentia de relatii publice Nicola Porter Novelli si agentia de organizare de evenimente Events&Production, companii membre The Group, pentru comunicare si organizare de evenimente in 2008. Cele doua agentii vor dezvolta si implementa evenimentele dedicate lansarilor in Romania a produselor diviziei de lux a L’Oreal.

Agentiile vor oferi producatorului si distribuitorului francez de produse cosmetice, pe langa serviciile de implementare, servicii de consultanta si de strategie pentru evenimentele asociate lansarii pe piata romaneasca a produselor gamei de lux.

Colaborarea Nicola Porter Novelli si Events&Production cu Divizia de Produse de Lux a L’Oreal Romania a inceput odata cu lansarea parfumului Fuel For Life by Diesel si a gamei de produse de ingrijire Biotherm, organizate in primavara acestui an. Succesul lansarilor organizate impreuna, evenimente unice, care au exploatat intr-un mod inovator toate caracteristicile brandurilor, a determinat Divizia de Produse de Lux a L’Oreal sa incheie un parteneriat pe termen lung cu cele doua agentii membre The Group.

“Abilitatea de a implementa optim conceptele propuse si de a asigura o vizibilitate excelenta celor mai noi produse ale Diviziei de Lux a L’Oreal Romania ne-a convins sa incepem construirea unui parteneriat durabil atat cu Nicola Porter Novelli, cat si cu Events&Production. Suntem convinsi ca aceasta colaborare este cea mai buna varianta pentru a oferi partenerilor nostri in acest an o serie de evenimente unice, bine structurate si implementate, care sa beneficieze de concepte spectaculoase si de invitati pe masura brandurilor pe care le reprezentam” a declarat Emma Lecoeur, Luxury Products Division Marketing Manager South East Europe.

“Fiecare eveniment pe care il realizam pentru Divizia de Produse de Lux a L’Oreal Romania este o bucurie. Ne onoreaza succesele pe care le-am avut impreuna si ne onoreaza increderea pe care ne-o acorda pentru a lucra alaturi si pe viitor”, a declarat Sorina Mihai, Managing Partner Nicola Porter Novelli.

Echipa care colaboreaza pentru o implementare cat mai reusita a proiectelor Diviziei de Produse de Lux a L’Oreal Romania este formata din Roxana Milos, Account Manager Events&Production si Alex Brasoveanu, Field Manager Events&Production pentru evenimentele de lansare, Alexandru Ghinea, Events Consultant Events&Production si Leonida Duduleanu, Special Events Producer Events&Production, pentru proiectele spepciale, Ana Marian, Communication Consultant Nicola Porter Novelli si Sorina Mihai, Managing Partner Nicola Porter Novelli pentru comunicare.

Despre thegroup

The Group este cel mai extins si inovativ grup de companii din industria comunicarii si include 14 agentii specializate in domeniile media, creatie, relatii publice, cercetare, productie audio-video si dezvoltare de continut media. Din The Group fac parte agentiile Media Investment, Brandstalk, Nicola Porter Novelli, Events&Production, BT Production, House of Media, Touch Communication, New Media, Innovaty, PosterCom, Q research, My Media, The Media Partnership si Navidoo.

Simona Firtat
Public Relations Manager thegroup

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/thegroup/nicola-porter-novelli-si-eventsproduction-lanseaza-luxul-loreal-in-romania