ASUS prezinta trei mini-laptopuri Eee PC cu hard disk

BUCURESTI - 30 iulie 2008

Comunicat tip General in IT&C

ASUS a lansat trei modele noi cu hard disk-uri SATA în cadrul seriei revoluţionare Eee PC™. Laptopurile Eee PC™ 904HD, Eee PC™ 1000HD şi Eee PC™ 1000H – toate dotate cu discuri SATA de 80GB – vor permite utilizatorilor mobili să transporte volume extinse de date, mai mari decât era posibil până acum, fără a afecta portabilitatea unică şi uşurinţa exploatării - două caracteristici definitorii pentru linia Eee PC™.

În timp ce Eee PC™ 904HD şi Eee PC™ 1000HD sunt disponibile în culorile negru şi alb, modelul Eee PC™ 1000H dispune de şase stiluri diferite create cu ajutorul tehnologiei “Infusion”. Elementele vizuale cuprinse în noile stiluri sunt integrate în designul carcasei şi nu se vor estompa de-a lungul timpului. Sufrafaţa “Infusion” îi oferă un aspect elegant laptopului, precum şi o rezistenţă ridicată împotriva zgârieturilor.

Adaptorul de tensiune devine opţional în timpul întâlnirilor de peste zi. ASUS a îmbunătăţit eficienţa energetică, fiind extinsă durata de operare pentru un ciclu de reîncărcare a bateriei. Mai mult, utilizatorul îşi poate selecta unul dintre modurile de operare prestabilite, pentru a optimiza performanţa sau consumul de energie.

Latura de divertisment multimedia a noilor laptopuri este dezvoltată cu ajutorul accesoriilor Eee Stick**. Folosind aceste gadget-uri conectabile fără fir, utilizatorii vor putea accesa un nivel superior de interactivitate şi divertisment în cadrul jocurilor rulate pe Eee PC™.

Modelele Eee PC™ 904HD şi Eee PC™ 1000HD integrează conexiune fără fir Wi-Fi 802.11b/g, în timp ce Eee PC™ 1000H oferă suport pentru standardul superior Wi-Fi 802.11n. Toate cele trei laptopuri au o gamă largă de aplicaţii preinstalate, proiectate pentru a îmbunătăţi comunicarea şi modul de operare. Aplicaţia “Eee Connect”* se dovedeşte extrem de practică atunci când utilizatorii doresc să se conecteze de la distanţă pe alte laptopuri Eee PC™, în special atunci când se urmăreşte colaborarea în acţiuni de instalare sau de depanare de aplicaţii software.

Posibilitatea de alegere a sistemului de operare dintre Microsoft® Windows® sau o distribuţie GNU Linux implică şi mai multă libertate de acţiune pentru cei care doresc să utilizeze vreunul dintre noile modele.

Galerie foto:

* Disponibil doar pe laptopurile Eee PC™ cu sisteme de operare Linux
** Includerea accesoriului Eee Stick poate fi limitată în timp

Despre Thinker Media

ASUS este lider între furnizorii de tehnologii ai noii ere digitale, având peste 8000 de angajaţi în întreaga lume şi o echipă de cercetare şi dezvoltare de elită. În anul 2007, compania a realizat o cifră de afaceri de 6,9 miliarde USD. ASUS a fost clasificat 11 ani consecutivi printre primele 10 companii IT în cadrul 'Business Week InfoTech 100' şi a fost declarat Numărul 1 de către Wall Street Journal Asia pentru cele mai bune produse realizate în Taiwan.

Ionut Paraschiv
Medialook PR
Tel: (+40) 742 101082
pr@medialook.ro