Carrie Fisher pufaie din tigara electronica

BUCURESTI - 4 septembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Social, Stiinta / Cercetare, Tehnologie

Celebra actrita din Star Wars, Carrie Fisher, a fost surprinsa recent aburind dintr-o tigara electronica in timp ce isi plimba bulldog-ul francez prin aeroportul JFK din New York.

tigara electronica nr1

Alege tigari electronice de calitate!

www.tigaraelectronica-nr1.ro

Carrie Fisher, a ocupat prima pagina a ziarelor in ultima vreme dupa ce a adunat cateva kilograme bune ca urmare a pierderii dramatice in greutate anul trecut. Recent, aceasta a fost surprinsa cu o sticla de Coca-cola in mana si cu o tigara electronica alaturi. Se pare ca actrita in varsta de 55 de ani foloseste de aproape un an tigara electronica in locul tigarilor din tutun.

Ziarele au poreclit-o mult timp pe Carrie ca fiind „vocea plina de cenusa”. De asemenea, la randul sau actrita a recunoscut ca a fost o „femeie Marlboro” pentru mult timp. Asta pana in ziua, in care a inteles cum functioneaza tigara electronica si a preferat sa renunte la tigarile clasice.

Niciodata nu este prea tarziu sa renunti la fumat, iar un exemplu elocvent este Carrie Fisher care a decis sa renunte la fumat cu tigara electronica la varsta de 54 de ani. Multe persoane in varsta considera ca nu mai are rost sa renunte la fumat deoarece au plamanii deja afectati iar efortul lor ar fi in zadar. Insa, este important de stiut ca trebuie sa renuntam la fumat pentru a avea o batranete linistita.

Potrivit unui studiu realizat in Germania, persoanele in varsta care renunta la fumat au o speranta de viata mai mare. "Renuntarea la fumat este importanta, intrucat conduce la o imbunatatire a calitatii vietii si aduce beneficii pentru sanatate, indiferent de varsta la care se produce - desi, cu cat mai devreme cu atat mai bine", afirma medicul Michael Niederman, directorul departamentului de medicina de la Winthrop-University Hospital din Mineola, New York.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tigara-electronica/carrie-fisher-pufaie-din-tigara-electronica