De ce este tigara electronica atat de populara?

BUCURESTI - 21 martie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Social, Stiinta / Cercetare, Tehnologie

Tigara electronica a devenit din ce in ce mai populara, chiar si in Romania. Ne-am obisnuit deja sa vedem utilizatori folosind tigara electronica in metrou, la posta sau chiar la supermarket.

tigara electronica nr1

Alege tigari electronice de calitate!

www.tigaraelectronica-nr1.ro

In ultimii doi ani popularitatea tigarilor electronice a crescut foarte mult. In Romania, se estimeaza ca numarul utilizatorilor de tigari electronice sa fie de cateva zeci de mii. La nivel mondial numarul acestora se ridica la cateva milioane. Dar ce ii determina pe fumatori sa aleaga tigara electronica in detrimentul altor metode de renuntare la fumat?

Un studiu realizat, in luna martie, in Marea Britanie ne dezvaluie principalele motive pentru ca fumatorii apeleaza la tigara electronica. Realizatorii studiului au intervievat 500 de utilizatori obisnuiti de tigari electronice. 69% dintre participantii la studiu au marturisit ca sanatatea este principalul motiv care i-a determinat sa aleaga tigara electronica. Spre deosebire de tigarile traditionale, tigara electronica nu contine substante cancerigene si nici agenti chimici periculosi. De asemenea, exista nenumarate studii care confirma faptul ca tigara electronica este mai sigura decat tigarile din tutun.

Cei care au realizat studiul i-au mai intrebat pe utilizatori si ce anume ii face sa fie in continuare atrasi de tigara electronica? 73% dintre ei au raspuns ca impactul pozitiv care continua sa il simta asupra sanatatii. Tigara electronica este un dispozitiv care aduce beneficii asupra sanatatii pe care fumatorii le simt din prima clipa. Una dintre primele schimbari, pe care cei care trec pe tigari electronice o sesizeaza, este ca isi recapata gustul. Apoi apar schimabari ale conditiei fizice dar si ale starii de spirit.

Printre motivele care ii determina pe fumatori sa aleaga tigara electronica se intalnesc si cele financiare. 31% dintre participantii la studiul realizat in Marea Britanie au motivat ca economiile si posibilitatea de a fuma oriunde sunt printre motivele care ii fac sa aleaga acest dispozitiv.

Avand in vedere avantajele pe care tigara electronica le are dar si beneficiile pe care le ofera nu e de mirare ca atat de multi fumatori renunta la tigari!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tigara-electronica/de-ce-este-tigara-electronica-atat-de-populara