Grupurile anti-fumat au idei preconcepute despre tigara electronica

BUCURESTI - 25 noiembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Banci / Asigurari, Monden / Lifestyle, Sanatate, Stiinta / Cercetare, Turism

Grupurile anti-fumat si autoritatile de reglementare sunt ghidate de ideologie mai degraba decat de stiinta, in ceea ce priveste tigara electronica.

tigara electronica nr1

Alege tigari electronice de calitate!

www.tigaraelectronica-nr1.ro

Intr-un articol publicat recent in New York Times, Directorul serviciilor de renuntare la fumat de la Centrul Medical Universitar din Columbia, ii indeamna pe fumatori sa renunte urgent la tigari electronice deoarece acestea implica „inhalarea de nicotina incalzita direct in plamani.” Totodata acesta confirma ca Terapia de inlocuire a nicotinei este un ajutor pentru renuntarea la fumat.

Insa, nicotina incalzita intra si in plamanii celor care fumeaza tigari din tutun. Ce ar prefera fumatorii, sa inhaleze nicotina incalzita si alte peste 4000 de substante cancerigene sau sa inhaleze doar nicotina incalzita?

Tigara electronica a ajutat pana acum mii de fumatori sa renunte la tigari. Multi dintre acestia au incercat sa renunte, mai intai, cu metodele cunoscute si aprobate de autoritati pentru renuntare la fumat insa, nu au reusit. Sa ii sfatuiesti pe cei care folosesc tigari electronice sa renunte la acestea este ca si cum i-ai incuraja sa se apuce din nou de fumat.

In plus, nici una dintre Terapiile de inlocuire a nicotinei aprobate de Ministerul Sanatatii nu a avut o rata de succes asa mare ca cea a tigarii electronice. Nici una dintre ele nu a avut un impact asa puternic si o crestere in popularitate asa mare cum a avut tigara electronica.

Oamenii merita sa aibe recomandari impartiale, bazate pe stiinta, atunci cand vine vorba de sanatatea lor.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tigara-electronica/grupurile-anti-fumat-au-idei-preconcepute-despre-tigara-electronica