Noiembrie luna cancerului pulmonar – Este timpul pentru tigara electronica

BUCURESTI - 4 noiembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, ONG, Sanatate, Social, Stiinta / Cercetare

Multi oameni au cautat de-a lungul timpului o alternativa a tigarilor, care sa contina mai putine substante chimice daunatoare. Tigara electronica, o alternativa foarte populara in randul fumatorilor, se presupune ca are mult mai putine substante nocive fata de tigarile din tutun.

tigara electronica nr1

tigara electronica nr1

 Cea mai buna alegere in materie de tigari electronice 

www.tigaraelectronica-nr1.ro

In fiecare an, luna noiembrie este dedicata actiunilor de informare cu privire la cancerul pulmonar. La nivel mondial, cancerul pulmonar este cea mai frecventa forma de cancer.

Potrivit unor date, in Uniunea Europeana, incidenta anuala a cancerului pulmonar este de 52.5/100.000 de persoane iar mortalitatea anuala este de 48.7/100.000 persoane. Valorile pentru barbati sunt: incidenta 82.5/100.000 de persoane si respectiv mortalitate 77/100.000 persoane, iar pentru femei incidenta este de 23.9/100.000 iar mortalitatea de 22.3/100.000. Cancerul bronho-pulmonar non-microcelular (NSCLC) reprezinta 80% din totalul cazurilor de cancer pulmonar. Mortalitatea prin cancer pulmonar poate fi atribuita fumatului in 90% din cazurile care afecteaza sexul masculin si in 80% din cazurile care afecteaza sexul feminin.

Putem scadea acest numar de fumatori care mor anual de cancer pulmonar, cu tigara electronica. Ii putem ajuta pe fumatori sa renunte cu ajutorul acestei alternative.

Echipa de la Tigara electronica Nr 1 le sta la dispozitie fumatorilor care doresc sa renunte la tigari. Puteti suna iar noi va vom consilia pentru a putea reusi. Veti afla tot ceea ce trebuie sa stiti despre tigari electronice si cum va pot ajuta acestea sa renuntati.