Reduceri de pret la tigara electronica, numai in Decembrie

BUCURESTI - 1 decembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Banci / Asigurari, Monden / Lifestyle, Sanatate

Pentru ca ne-am gandit ca ar fi un cadou potrivit pentru orice fumator, am redus preturile in luna cadourilor. Suntem unul dintre putinele magazinele de tigari electronice cu produse originale, cu business legal. Desi ne-am dori sa va oferim cele mai bune preturi din piata, nu vrem sa va vindem produse proaste. Speram ca reducerile pe care le-am facut pentru luna Decembrie sa va bucure si sa puteti face astfel, cadouri pentru cei dragi... si, de ce nu, pentru Dumneavoastra.

tigara electronica nr1

tigara electronica nr1

 Alege numai tigari electronice de calitate! 

www.tigaraelectronica-nr1.ro

Tigara electronica este un cadou foarte bun pentru orice fumator. Sunt inca multi care nu stiu despre existenta ei si ii veti surprinde... mai mult le veti face un bine. Sunt multi fumatori care au auzit de tigara electronica, insa nu au incercat pentru ca li s-a parut scumpa. Daca va permiteti sa cheltuiti ceva banuti pentru un asemenea cadou, eu cred ca veti face o surpriza placuta oricarui fumator.

Renuntati la fumat cu ajutorul tigarii electronice. Va veti simti mult mai bine si din punct de vedere al sanatatii dar si din punct de vedere financiar. Pentru la anul va pregatim noi surprize!

Va multumim pentru ca sunteti alaturi de noi, va multumim pentru ca ati ales tigara electronica nr 1 in Romania. Vom incerca si in 2012 sa va oferim cele mai bune modele de tigari electronice din piata si cele mai bune servicii de consiliere si client-care!

Speram ca anul 2012 sa fie un an mai bun pentru toti, speram ca numarul fumatorilor de tigara electronica sa creasca la fel de mult ca in 2011.

Sarbatori fericite!