Sarbatorim 8 Martie cu tigari electronice

BUCURESTI - 5 martie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Sanatate, Social, HoReCa

Cu totii stim ca luna Martie este dedicata in intregime sexului frumos. In luna Martie incercam sa infrumusetam viata doamnelor si domnisoarelor fumatoare, cu tigari electronice.

tigara electronica nr1

tigara electronica nr1

 Alege tigari electronice de calitate! 

www.tigaraelectronica-nr1.ro

De 8 Martie, barbatii incearca sa faca femeile din jurul lor sa se simta unice si speciale. Pregatindu-se cu daruri, de la flori si bijuterii, pana la vacante de lux, fiecare incearca sa impresioneze femeia din viata sa, cum stie mai bine.

Anul acesta barbatii isi pot impresiona partenerele fumatoare cu o tigara electronica. Nimic nu va fi mai placut decat un cadou care sa le ajute sa isi imbunatateasca sanatatea si frumusetea.Luati in considerare si tigari electronice pentru femeile de viata Dumneavoastra.

Renuntand la fumat cu tigara electronica femeile isi pot imbunatatii sanatatea. Acest lucru este posibil deoarece tigara electronica nu contine substante cancerigene sau agenti chimici periculosi. Tigara electronica nu arde si nu produce fum. In plus, poate fi folosita in majoritatea locurilor publice, chiar si in locurile unde fumatul este interzis.

Pe langa faptul ca vor fi mai sanatoase, cu tigara electronica femeile pot fi si mai frumoase. Fumul de tigara imbatraneste pielea femeilor, ingalbeneste dintii si unghiile. Din moment ce tigara electronica nu produce fum ci vapori inofensivi, pielea doamnelor/domnisoarelor va fi mai catifelata, respiratia mai proaspata si unghiile mai sanatoase. Pe langa aceste lucruri va disparea si mirosul neplacut din par si de pe haine.

Nu in ultimul rand, mamicile care vor renunta la fumat cu tigari electronice isi vor proteja copiii de riscurile asociate fumatului pasiv. Potrivit US Surgeon General, copiii sunt expusi mai mult fumatului pasiv decat adultii nefumatori. Expunerea regulata a copiilor poate duce la infectii ale sistemului respirator, astm si alte boli. Vaporii de la tigari electronice nu afecteaza sanatatea copiilor sau a altor persoane din jur.

Sarbatoriti Ziua femeii intr-un mod mai sanatos si mai frumos cu tigara electronica!