Studiu: Nefumatorii si tinerii nu sunt interesati de tigara electronica!

BUCURESTI - 28 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Sanatate, Social, Internet

Live site

Cu toate ca presa din Romania a tot scris in ultima vreme ca tigara electronica reprezinta un mijloc de a-i atrage pe nefumatori si pe copii sa se apuce de fumat, un studiu realizat in Marea Britanie, al carui rezultate au fost publicate recent, ne demonstreaza exact contrariul.

TigaraElectronica-NR1

TigaraElectronica-NR1

 Alege tigari electronice de calitate! 

www.tigaraelectronica-nr1.ro

Actiunea privind Fumatul si Sanatatea (ASH) nu a gasit un singur nefumator in Marea Britanie, fie el adult sau tanar, care sa foloseasca in mod constant tigara electronica.

Cercetarea realizat de ASH a intervievat 12.579 de adulti in 2010. Intrebarile s-au axat pe gradul de constientizare si utilizare in Marea Britanie. Acest studiu preliminar a fost urmat de un studiu suplimentar pe adulti nefumatori si fumatori in februarie 2012 si a continuat si in 2013. ASH a intervievat, de asemenea, copiii si tineri cu varste cuprinse intre 11 si 18 ani, in martie 2013.

67% dintre copiii cu varste cuprinse intre 11-18 ani si 83% dintre copiii cu varste cuprinse intre 16-18 ani stiau despre tigarile electronice. Cu toate acestea, „in randul tinerilor care nu au fumat niciodata...0% au declarat ca folosesc tigara electronica in mod regulat si 0% au declarat ca vor mai incerca tigara electronica curand.”

Aceasta cercetare ne demonstreaza, de asemenea, ca „In randul adultilor, utilizarea curenta de tigari electronice...ramane la 0% printre cei care nu au fumat niciodata.”

Puteti citi studiul integral aici: http://ash.org.uk/files/documents/ASH_891.pdf

Dupa cum am mai precizat in numeroase articole de presa, precum si in interviurile acordate televiziunilor din Romania, tigara electronica este un produs creat pentru a renunta la fumat, care se adreseaza exclusiv fumatorilor. Tigara electronica nu este un produs care sa atraga copiii sau nefumatorii sa se apuce de fumat. Dimpotriva, tigara electronica este un mijloc care poate conduce la scaderea numarului de fumatori si la imbunatatirea stilului de viata.

Daca sunteti fumator si doriti sa incercati o alternativa mai sigura, incercati tigara electronica! Puteti renunta la tigarile obisnuite chiar astazi! Pe site-ul Tigaraelectronica-Nr1.ro gasiti o gama variata de produse de calitate, atent selectionate care va pot ajuta sa renuntati la fumat!