Swisher Sweets introduce tigari electronice pe piata americana

BUCURESTI - 16 iulie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Social, Stiinta / Cercetare, Tehnologie

Potrivit unui articol aparut in Convenience Store Decisions, compania producatoare de trabucuri, Swisher Sweets, va introduce in curand in portofoliu si o linie de trabucuri si tigari electronice.

tigara electronica nr1

Alege tigari electronice de calitate!

www.tigaraelectronica-nr1.ro

Swisher Sweets planuieste sa ofere tigari electronice de calitate inalta si trabucuri electronice care sunt asamblate si testate in SUA.

Swisher Sweets este cunoscuta pentru linia sa de trabucuri aromate, printre care si strugure, piersici, vin, rom, must de struguri albi si capsuni. In timp ce bradurile existente pe piata ofera tigari electronice fumatorilor adulti, in sute de combinatii de arome, Swisher Sweets va introduce pe piata, tigari electronice disponibile in arome naturale si mentol, in timp ce trabucurile electronice vor oferi „gustul unic Swisher Sweets.”

Compania va include in linia e-Swisher tigari electronice de unica folosinta dar si un kit de tigara electronica reincarcabila.

„Am vazut ca vanzarile de tigari electronice au inceput sa creasca si am realizat ca nu exista producatori (care sa vanda e-tigari) cu experienta in industria tutunului. Prin urmare am decis sa avem legitimitate in aceasta industrie,” a declarat Ed Denk, Directorul de marketing al Swisher.

Swisher Sweets este a doua companie ce activeaza in industria tutunul si care intra in industria de tigari electronice, in ultimele luni. Compania Lorillard, un binecunoscut realizator de tigari clasice, a achizitionat in aprilie 2012 una dintre cele mai mari companii de e-tigari, Blu cigs.

Viitorul pentru tigara electronica pare sa fie promitator. Intrarea pe piata a companiilor ce activeaza in industria tutunului ne demonstreaza ca aceste companii au inteles ca acest produs este eficient. De asemenea, nu au inteles doar ca tigara electronica este eficienta ci si ca reprezinta viitorul in industria tutunului. Oamenii nu isi mai doresc sa aprinda tigari din tutun daunatoare sanatatii lor, oamenii doresc sa abureasca tigari electronice care nu le afecteaza sanatatea.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tigara-electronica/swisher-sweets-introduce-tigari-electronice-pe-piata-americana